Regele Tort Cupcakes

Regele Tort Cupcakes
Regele tort prajiturele ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de extract de migdale, unt, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Regele Tort Cupcakes, și Mini Cupcakes King pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Într-un castron mediu, amestecați 6 oz de cremă de brânză și 3/4 cană de zahăr pudră până se omogenizează bine și se omogenizează. Lingura amestec în decorare sac echipat cu 1/2-inch rotund sfat. Poke gaura în partea de sus a fiecărui cupcake cu vârful; țeavă cantitate mică de amestec în centrul de cupcake. Suprafață netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron mare, bateți restul de 4 oz cremă de brânză, 1/3 cană de unt, restul de 1 3/4 căni de zahăr pudră, extractul de jumătate și jumătate și migdale cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează și se întinde. Dacă este necesar, amestecați suplimentar jumătate și jumătate, câte 1 linguriță. Prajiturele Frost.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se presară cu benzi de zahăr violet, verde și galben. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista