Red Velvet Biscotti
Red Velvet Biscotti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 26. Această rețetă de la Cookie Madness are 663 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată etc., ouă, amestec de tort de catifea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Red Velvet Biscotti, și Red Velvet Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350ºF.In un castron mare de amestecare, amestecați împreună amestecul de tort, făina, uleiul și ouăle. Aluatul va fi foarte gros, așa că poate fi necesar să folosiți fie accesoriul cu palete, fie mâinile pentru a-l uni. Se amestecă chipsurile și nucile. Formați aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 15 cm 4 cm pe o foaie de copt unsă. Dacă ați folosit chipsurile albe, asigurați-vă că sunt toate cuibărite în aluat și nu se lipesc deasupra, altfel se pot rumeni.
Coaceți dreptunghiul timp de aproximativ 22 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească o jumătate de oră.
Transferați dreptunghiul pe o placă de tăiere și, folosind un cuțit zimțat, faceți tăieturi diagonale în jos pe dreptunghi, distanțând aproximativ de la centimetru la centimetru între fiecare tăietură. Așezați bucățile tăiate pe foaia de copt și coaceți la 350 timp de aproximativ 12 minute. Verificați pentru a vedea cât de greu au devenit marginile. Dacă nu par suficient de clare și centrele sunt încă moi, opriți cuptorul și lăsați biscotti să stea în cuptorul cald timp de aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.