Recoltați Porumb Cremos

Recoltați Porumb Cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați recolta cremoasă de porumb. Această rețetă face 4 porții cu 646 calorii, 18g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, ceapa, dovlecelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Recoltați porumb cremos "choup" cu pătrunjel, Recolta Supă De Porumb, și Recoltați Cremă De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală medie de supă la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați slănină în uleiul fierbinte și gătiți până când sunt crocante la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați ceapa și porumbul, dovleceii și cartofii și ardeiul gras în timp ce le tocați. Adăugați, de asemenea, în oala cu supă frunza de dafin, crengute de cimbru, boia de ardei și sare și piper, după gust. Gatiti aproximativ 7-8 minute pentru a incepe sa inmuiati legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Presărați făina în oală, amestecați și gătiți 1 minut. Se amestecă în stoc și lăsați-l să vină la un balon și îngroșa un pic. Apoi amestecați smântâna, pătrunjelul și sosul fierbinte, după gust, și fierbeți 5 minute. Condimentează supa cu sare și piper și servește cu biscuiți sau floricele pentru a pluti deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru LegarePentru Legare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista