Recoltați Muschi De Porc Umplut
Recolta de carne de porc umplute Poate fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 26,68 USD pe porție. O porție conține 4072 calorii, 435g de proteine, și 152g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, frunze de salvie, amestec de umplutură pentru aragaz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Muschi De Porc Umplut Cu Smochine, Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se ia de pe foc; se amestecă ușor fructele, nucile și salvia.
Carne deschisă; așezați părțile tăiate în sus, pe suprafața de lucru. Sus cu umplutură; rulați, începând de la o parte lungă.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt acoperită cu folie pulverizată cu spray de gătit. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți 45 min. sau până când carnea este gata (160F).
Lăsați să stea 10 min. înainte de feliere.