Recolta De Vară Salată De Pui-Cartofi

Recolta de vară salata de pui-cartofi este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 307 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, sare, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Recoltă De Vară, Abundență {: Salată De Recoltă De Vară}, și Recolta De Vară Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 6 căni de apă ușor sărată până la fierbere.
Adăugați cartofi; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Adăugați fasole verde; gătiți neacoperit cu 8 până la 12 minute mai mult sau până când cartofii și fasolea sunt crocante.
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul, pansamentul, hreanul, sarea și piperul; pus deoparte.
Scurgeți cartofii și fasolea verde; clătiți cu apă rece pentru a se răci. Într-un castron mare de servire, amestecați cartofii, fasolea verde, puiul și țelina.
Se toarnă amestecul de iaurt peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Căptușiți farfuriile cu verdeață; lingură salată pe verdeață.