Real N ' awlins Muffuletta

Real N ' awlins Muffuletta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați real N ' awlins Muffulettan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 952 calorii. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți mortadella, ceapă de cocktail marinată, capere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 242 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați N ' awlins stridii, N ' Awlins Ardei Grași Umpluți, și Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face salată de măsline: într-un castron mediu, combinați măslinele verzi, măslinele kalamata, usturoiul, conopida, caperele, țelina, morcovul, pepperoncini, ceapa de cocktail, semințele de țelină, oregano, busuioc, piper negru, oțet, ulei de măsline și ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa De CocktailCeapa De Cocktail
Măsline KalamataMăsline Kalamata
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă împreună și se transferă amestecul într-un borcan de sticlă (sau alt recipient nereactiv). Dacă este necesar, turnați mai mult ulei pentru a acoperi. Acoperiți borcanul sau recipientul și refrigerați cel puțin peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Tăiați pâinile în jumătate orizontal; goliți o parte din excesul de pâine pentru a face loc umplerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2
Întindeți fiecare bucată de pâine cu cantități egale salată de măsline, inclusiv ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Strat 'jumătatea de Jos' din fiecare pâine cu 1/2 din salam, șuncă, mortadella, mozzarella și Provolone. Înlocuiți 'jumătatea superioară' pe fiecare pâine și tăiați sandwich-ul în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ProvoloneProvolone
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Serviți imediat sau înfășurați bine și refrigerați câteva ore; acest lucru va permite ca aromele să se amestece și salata de măsline să se înmoaie în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos

Ingrediente

907Nuci de orice fel (tocate)pâine italianăpâine italiană596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)2(iarnă)capere drenatecapere drenate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)morcov tocatmorcov tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriflori de conopidă murate tocate aproximativflori de conopidă murate tocate aproximativ1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)țelină tocatățelină tocată1(poate fi sau trece)semințe de țelinăsemințe de țelină227Nuci de orice fel (tocate)șuncă gătită în felii subțirișuncă gătită în felii subțiri11 kilogram de dovlecel,Apă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline Kalamata drenate, zdrobitemăsline Kalamata drenate, zdrobite227Nuci de orice fel (tocate)mortadella feliatămortadella feliată227Nuci de orice fel (tocate)brânză mozzarella feliatăbrânză mozzarella feliată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă de cocktail marinatăceapă de cocktail marinată11 kilogram de dovlecel,oregano uscatoregano uscat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripepperoncini, drenatpepperoncini, drenat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripimento-măsline verzi umplute, zdrobitepimento-măsline verzi umplute, zdrobite227Nuci de orice fel (tocate)brânză provolone feliatăbrânză provolone feliată596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii227Nuci de orice fel (tocate)Salam de Genoa feliat subțireSalam de Genoa feliat subțire

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Torres Pazo das Bruxas Albarino. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista