Rață răcită cu sos Zinfandel

Rață răcită cu sos Zinfandel
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Rața răcită cu sos Zinfandel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1040 calorii, 30g de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, sâni de rață moscovită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos De Grătar Cherry-Zinfandel, Sos Condimentat De Afine-Portocale Cu Zinfandel, și Medalioane de vită cu crustă de ierburi cu sos Zinfandel-șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, fierbeți Zinfandelul la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Într-o pungă de congelator din plastic mare, robustă, resigilabilă, combinați sosul de soia, mirin, scallions, usturoi, ghimbir și reducerea Zinfandel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
ZinfandelZinfandel
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adunați 10 frigarui de bambus în mână și perforați pielea de rață peste tot, până la carne. Alternativ, utilizați vârful unui cuțit foarte ascuțit pentru a împinge pielea de rață peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sânii de rață, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc profund, aproximativ 8 minute. Întoarceți rața și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
7
Transferați sânii de rață în pungă cu marinada și sigilați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8
Așezați punga sigilată într-un strat dublu de pungi de plastic rezistente, sigilând fiecare pungă. Coborâți cu grijă sânii de rață în apa clocotită. Acoperiți, opriți focul și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
9
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Scufundați pungile cu rața în baia de gheață și lăsați să stea 45 de minute sau până când se răcește complet. Dați la frigider rața în pungi timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Rață întreagăRață întreagă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Scoateți sânii de rață din marinată și uscați-i cu prosoape de hârtie. Se strecoară marinada Zinfandel într-o cratiță medie și se fierbe la foc mare până se îngroașă, aproximativ 7 minute. Folosind un cuțit subțire și ascuțit, tăiați subțire sânii de rață în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
ZinfandelZinfandel
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Stropiți fiecare farfurie cu o parte din marinada redusă de Zinfandel și aranjați deasupra sânii de rață feliați. Movilă frunzele de rucola pe farfurii și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Piept De RațăPiept De Rață
ZinfandelZinfandel
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista