Rață răcită cu sos Zinfandel

Rață răcită cu sos Zinfandel
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Rața răcită cu sos Zinfandel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1040 calorii, 30g de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, sâni de rață moscovită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos De Grătar Cherry-Zinfandel, Sos Condimentat De Afine-Portocale Cu Zinfandel, și Medalioane de vită cu crustă de ierburi cu sos Zinfandel-șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, fierbeți Zinfandelul la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Într-o pungă de congelator din plastic mare, robustă, resigilabilă, combinați sosul de soia, mirin, scallions, usturoi, ghimbir și reducerea Zinfandel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
ZinfandelZinfandel
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adunați 10 frigarui de bambus în mână și perforați pielea de rață peste tot, până la carne. Alternativ, utilizați vârful unui cuțit foarte ascuțit pentru a împinge pielea de rață peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați sânii de rață, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc profund, aproximativ 8 minute. Întoarceți rața și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
7
Transferați sânii de rață în pungă cu marinada și sigilați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8
Așezați punga sigilată într-un strat dublu de pungi de plastic rezistente, sigilând fiecare pungă. Coborâți cu grijă sânii de rață în apa clocotită. Acoperiți, opriți focul și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
9
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Scufundați pungile cu rața în baia de gheață și lăsați să stea 45 de minute sau până când se răcește complet. Dați la frigider rața în pungi timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rață întreagăRață întreagă
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Scoateți sânii de rață din marinată și uscați-i cu prosoape de hârtie. Se strecoară marinada Zinfandel într-o cratiță medie și se fierbe la foc mare până se îngroașă, aproximativ 7 minute. Folosind un cuțit subțire și ascuțit, tăiați subțire sânii de rață în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
ZinfandelZinfandel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Stropiți fiecare farfurie cu o parte din marinada redusă de Zinfandel și aranjați deasupra sânii de rață feliați. Movilă frunzele de rucola pe farfurii și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Piept De RațăPiept De Rață
ZinfandelZinfandel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista