Rață Long Island Glazurată

Rață Long Island Glazurată
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Rața Long Island glazurată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 3450 calorii, 98G de proteine, și 327g de grăsime. Pentru $6.69 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână marmeladă de lămâie, șalotă, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Long Island Iced Tea, Long Island Iced Tea, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați gâturile și gâturile de la rațe; rezervați pentru o altă utilizare, dacă doriți. Clătiți bine rațele sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Presărați cavitățile și pielea cu sare și piper; umpleți cavitățile cu șalotă și următoarele 3 ingrediente. Înțepați pielea cu o furculiță de carne. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Așezați rațele, cu pieptul în sus, pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui. Umpleți tigaia cu apă fierbinte până la adâncimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți, descoperit, la 450 timp de 45 de minute. Întoarceți rațele; coaceți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați marmelada și zahărul brun. Cuptor cu microunde la mare timp de 2 1/2 minute. Întoarceți rațele cu pieptul în sus; periați cu amestec de marmeladă. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porțiune a coapsei, fără a atinge grăsimea sau osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
RațăRață
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Coaceți 5 până la 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați rațele într-un platou de servire; lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista