Rață Long Island Glazurată
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Rața Long Island glazurată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 3450 calorii, 98G de proteine, și 327g de grăsime. Pentru $6.69 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână marmeladă de lămâie, șalotă, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Long Island Iced Tea, Long Island Iced Tea, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați gâturile și gâturile de la rațe; rezervați pentru o altă utilizare, dacă doriți. Clătiți bine rațele sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Presărați cavitățile și pielea cu sare și piper; umpleți cavitățile cu șalotă și următoarele 3 ingrediente. Înțepați pielea cu o furculiță de carne. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub.
Așezați rațele, cu pieptul în sus, pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui. Umpleți tigaia cu apă fierbinte până la adâncimea de 1/2 inch.
Coaceți, descoperit, la 450 timp de 45 de minute. Întoarceți rațele; coaceți 30 de minute.
Combinați marmelada și zahărul brun. Cuptor cu microunde la mare timp de 2 1/2 minute. Întoarceți rațele cu pieptul în sus; periați cu amestec de marmeladă. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porțiune a coapsei, fără a atinge grăsimea sau osul.
Coaceți 5 până la 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Transferați rațele într-un platou de servire; lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire.