Rață Long Island Glazurată

Rață Long Island Glazurată
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Rața Long Island glazurată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 3450 calorii, 98G de proteine, și 327g de grăsime. Pentru $6.69 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână marmeladă de lămâie, șalotă, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Long Island Iced Tea, Long Island Iced Tea, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați gâturile și gâturile de la rațe; rezervați pentru o altă utilizare, dacă doriți. Clătiți bine rațele sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Presărați cavitățile și pielea cu sare și piper; umpleți cavitățile cu șalotă și următoarele 3 ingrediente. Înțepați pielea cu o furculiță de carne. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați rațele, cu pieptul în sus, pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui. Umpleți tigaia cu apă fierbinte până la adâncimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți, descoperit, la 450 timp de 45 de minute. Întoarceți rațele; coaceți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Combinați marmelada și zahărul brun. Cuptor cu microunde la mare timp de 2 1/2 minute. Întoarceți rațele cu pieptul în sus; periați cu amestec de marmeladă. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porțiune a coapsei, fără a atinge grăsimea sau osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
RațăRață
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Coaceți 5 până la 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați rațele într-un platou de servire; lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista