Rață la grătar pe varză roșie dulce-acrișoară

Rață la grătar pe varză roșie dulce-acrișoară
Rața la grătar pe varză roșie dulce-acrișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 42G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $6.34 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piept de rață, varză, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pieptul de rață ars al lui Ming Tsai cu merișor dulce și acru Ch, Varză roșie dulce-acrișoară, și Varză roșie dulce și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul; setat la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Pentru a pregăti varza, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați varză și următoarele 5 ingrediente (varză prin piper). Acoperiți și gătiți 5 minute; se amestecă bine. Gatiti inca 15 minute sau pana cand varza este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Se ia de pe foc; ține la cald.
6
Pentru a pregăti rața, periați partea de carne a sânilor cu sos de grătar; așezați pe grătar, cu pielea în sus. Gatiti 8 minute. Întoarceți rața; periați cu sosul de grătar rămas. Gatiti 8 minute sau pana la gradul dorit de coacere; scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Îndepărtați cu grijă pielea de pe sâni; tăiați fiecare sân în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați fiecare jumătate de sân în felii groase de 1/2 inch. Puneți varza pe farfurii; aranjați rața în jurul varzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Rață întreagăRață întreagă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista