Rața la grătar pe varză roșie dulce-acrișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 42G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $6.34 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piept de rață, varză, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pieptul de rață ars al lui Ming Tsai cu merișor dulce și acru Ch, Varză roșie dulce-acrișoară, și Varză roșie dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul; setat la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Pentru a pregăti varza, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați varză și următoarele 5 ingrediente (varză prin piper). Acoperiți și gătiți 5 minute; se amestecă bine. Gatiti inca 15 minute sau pana cand varza este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Se ia de pe foc; ține la cald.
6
Pentru a pregăti rața, periați partea de carne a sânilor cu sos de grătar; așezați pe grătar, cu pielea în sus. Gatiti 8 minute. Întoarceți rața; periați cu sosul de grătar rămas. Gatiti 8 minute sau pana la gradul dorit de coacere; scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Îndepărtați cu grijă pielea de pe sâni; tăiați fiecare sân în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Rață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Tăiați fiecare jumătate de sân în felii groase de 1/2 inch. Puneți varza pe farfurii; aranjați rața în jurul varzei.