Rață la grătar cu salată caldă de ciuperci și vinetă de trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rața la grătar cu salată caldă de ciuperci și vinetă de trufe. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $7.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de rozmarin, ulei de măsline, capace de ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Ciuperci, Andive Și Fasole Verde Cu Vinetă Cu Ulei De Trufe, Salată Caldă De Rață Și Mere La Grătar, și Salată caldă de ciuperci cu vinetă Pistou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider peste noapte sau până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți rața din pungă; presărați uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Rață întreagă
Sare
4
Așezați rața pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți rața de pe grătar; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați rața peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Rață întreagă
7
În timp ce rața stă în picioare, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ciuperci, 1/8 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper; saut 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Piper
Sare
9
Adăugați sparanghel; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
10
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, oțet și ulei de trufe, amestecând cu un tel. Aranjați aproximativ 1/2 cană amestec de ciuperci în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 jumătate de piept de rață feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Ulei De Trufe
Ciuperci
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Stropiți aproximativ 1 1/2 lingurițe de vinaigretă peste fiecare porție.