Rață La Grătar
Rața la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 178g de grăsime, și un total de 1835 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 5 și costă $3.33 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți rață, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Rață La Grătar, Rață Sălbatică La Grătar, și Rață la grătar cu Salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți brichete de cărbune, aprindeți 40 de brichete pe grătarul unui grătar, lăsați să ardă până când cărbunii sunt punctați cu cenușă, aproximativ 20 de minute, apoi împingeți jumătate din cărbuni pe fiecare parte a grătarului. Setați o tavă de picurare din folie (aproximativ 8 x 12 in.-- puțin mai lung și mai lat decât rața-și cel puțin 1 in. adânc) pe grătar între movile de cărbuni. Setați grătarul în poziție.
Adăugați 4 brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și la fiecare 30 de minute de gătit.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de cel puțin 10 minute. Reglați căldura la mediu și arzătoarele pentru gătit indirect. Puneți tava de picurare între arzătoarele aprinse. Setați grătarul în poziție.
Între timp, îndepărtați măruntaiele de la 1 rață (aproximativ 5 lb.) și rezervă pentru alte utilizări. Clătiți, scurgeți și uscați pasărea. Aruncați bucățile de grăsime. Cu o furculiță, străpungeți doar pielea peste tot la intervale de aproximativ 1 inch. Îndoiți vârfurile aripilor sub spate. Fixați pielea gâtului în spatele raței cu o frigăruie metalică. Fixați cavitatea corpului și legați picioarele împreună.
Așezați rața, pieptul în sus, pe grătar direct peste tigaia de picurare. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. Temperatura din interiorul grătarului ar trebui să fie de aproximativ 30
Gatiti pana rața se rumeneste ușor și un termometru introdus în coapsă împotriva osului la articulația șoldului înregistrează 185, aproximativ 2 ore.
Transferați rața pe un platou.
Lăsați să se răcească cel puțin 2 ore. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi. Aruncați picăturile.
Puneți rața, pieptul în sus, într-un suport în formă de V într-o tigaie superficială de aproximativ 8 x 12 inci.
Coaceți rața într-un cuptor de 350 până se rumenesc foarte bogat, aproximativ 55 de minute.
Transferați pe un platou. Tăiați pielea în bucăți mari, tăind grăsimea de pe partea inferioară.
Tăiați carnea din rață și condimentați cu sare și piper după gust; însoțiți carnea cu hoisin sau sos de prune.