Rață Glazurată Cu Caise

Rață Glazurată Cu Caise
Caise rață glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 7.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, sâni de rață, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Rețete similare sunt Crockpot Miere Și Caise Glazurate Rață, Piept de rață cu chutney de caise, și Pastilă de rață, caise și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Rumeniți pielea sânilor de rață cu fața în jos timp de aproximativ 2 minute, fără a agita tigaia. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați sânii de rață pe o tăietură și lăsați-i deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Folosind aceeași tigaie în care ai gătit rața, sotează ceapa, la foc mediu, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați caisele tocate, oțetul de cidru de mere, bulionul de pui și vinul alb. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
7
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu puțină apă rece pentru a crea o suspensie. Adăugați-l încet la amestecul de caise, amestecând constant până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se lasă să gătească până când gustul de pastă dispare, aproximativ 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă tarhonul și restul de 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Feliați pieptul de rață pe o părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
10
Așezați puțin sos pe baza fiecărei farfurii albe de servire și deasupra cu rața. Puneți puțin mai mult sos peste rață și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista