Rață Glazurată Cu Caise
Caise rață glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 7.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, sâni de rață, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Rețete similare sunt Crockpot Miere Și Caise Glazurate Rață, Piept de rață cu chutney de caise, și Pastilă de rață, caise și nuci de pin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Rumeniți pielea sânilor de rață cu fața în jos timp de aproximativ 2 minute, fără a agita tigaia. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă 2 minute.
Scoateți pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Transferați sânii de rață pe o tăietură și lăsați-i deoparte să se odihnească.
Folosind aceeași tigaie în care ai gătit rața, sotează ceapa, la foc mediu, până se rumenesc.
Adăugați caisele tocate, oțetul de cidru de mere, bulionul de pui și vinul alb. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu puțină apă rece pentru a crea o suspensie. Adăugați-l încet la amestecul de caise, amestecând constant până când se atinge consistența dorită.
Se lasă să gătească până când gustul de pastă dispare, aproximativ 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă tarhonul și restul de 3 linguri de unt.
Feliați pieptul de rață pe o părtinire.
Așezați puțin sos pe baza fiecărei farfurii albe de servire și deasupra cu rața. Puneți puțin mai mult sos peste rață și serviți.