Honey Duck este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 101G de grăsime, și un total de 1179 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rață, frunze de busuioc, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Rață cu miere, Rață La Grătar Cu Miere De Castane, și Rață Cu Miere De Susan Cu Broccoli.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic se amestecă împreună se amestecă împreună busuioc, ghimbir si sare si se presara amestecul pe interiorul și în afara de rață. Umpleți rața cu sferturi portocalii și puneți-o în prăjitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Portocaliu
Busuioc
Rață întreagă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
3
Adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Într-o cratiță mică combinați mierea, untul, sucul de lămâie și concentratul de suc de portocale. Se fierbe împreună la foc mic până la sirop; se toarnă puțin din amestec peste rață, economisind restul pentru ungere. Prăjitor de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Unt
Miere
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie De Prăjire
5
Coaceți / prăjiți rațele în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Întoarceți pieptul de rață în jos, reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C) și prăjiți acoperit încă 2 până la 2 1/2 ore sau până când este foarte fraged. Dacă doriți, întoarceți pieptul de rață în timpul ultimelor minute de gătit, pentru a se rumeni.