Rață de ghimbir și Hoisin cu tăiței de sticlă
Ginger & Hoisin Duck cu fidea de sticlă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 486 calorii, 52G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de rață dezosat oz, scallions, tăiței și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Fidea De Sticlă, Taitei De Sticla Cu Crab, și Asiatice Veggie Taitei De Sticla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați pielea de rață cu o furculiță.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare timp de 2 minute.
Adăugați sânii de rață, cu pielea în jos și gătiți la foc mediu timp de 10 minute. Scoateți grăsimea și aruncați-o. Întoarceți pieptul de rață și gătiți încă 2 minute.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea.
Întoarceți tigaia la foc.
Adăugați ghimbirul tocat și siropul șigătiți la foc mic timp de 1 minut. Creșteți căldura; adăugați hoisin și 2 linguri de apă. Gatiti 1 minut.
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, timp de 2 minute până când ceapa s-a ofilit. Reduceți focul la foarte mic pentru a menține sosul cald.
Aduceți o tigaie mare cu apă sărată la fierbere și aruncați tăiței de sticlă. Gatiti 2 minute, scurgeti bine si lingurati pe farfurii incalzite. Feliați pieptul de rață în diagonală și aranjați peste tăiței. Puneți ghimbirul și sosul hoisin deasupra.
Din Ia 5 ingrediente: 95 feluri de mâncare delicioase folosind doar 5 ingrediente de James Tanner. Text copyright pentru 2010 James Tanner; fotografie pentru 2010 Anders Sch. Publicat de Kyle Books, o amprentă a lui Kyle Cathie Limited. Publicat pentru prima dată în Marea Britanie în 2010 de Kyle Cathie Limited.