Rață cu unt Miso-migdale
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Rața cu unt Miso-migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sâni de rață moulard, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Chipsuri de Kale cu unt de migdale și Miso, Sos De Migdale Miso, și Mazăre, morcovi și Tempeh cu sos Miso-migdale.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați usturoiul și 1 lingură fiecare din miso și ulei. Puneți rața într-un vas de copt din sticlă și frecați peste tot cu amestecul miso; la frigider peste noapte.
Într-un blender, procesați 1 cană de migdale, apă, miere, sambal oelek, 2 linguri de ulei și restul de 2 linguri de miso până se omogenizează. Apăsați untul miso printr-o strecurătoare într-un castron mic.
Preîncălziți cuptorul la 45
Clătiți marinada de pe rață; se usucă. Condimentează ușor pielea cu sare.
Încălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor.
Adăugați rața, cu pielea în jos și gătiți la foc mare până când se redă puțină grăsime, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la moderat și gătiți până când pielea este aurie, aproximativ 7 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți aproximativ 10 minute, până când rața este ușor fermă la atingere și carnea este medie.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați grosolan restul de 2 linguri de migdale. Puneți untul de miso-migdale pe farfurii. Tăiați subțire sânii de rață transversal și aranjați feliile pe untul de migdale.
Se ornează cu migdalele tocate și se servește.