Rață cu unt Miso-migdale

Rață cu unt Miso-migdale
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Rața cu unt Miso-migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sâni de rață moulard, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Chipsuri de Kale cu unt de migdale și Miso, Sos De Migdale Miso, și Mazăre, morcovi și Tempeh cu sos Miso-migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați usturoiul și 1 lingură fiecare din miso și ulei. Puneți rața într-un vas de copt din sticlă și frecați peste tot cu amestecul miso; la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Rață întreagăRață întreagă
MisoMiso
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-un blender, procesați 1 cană de migdale, apă, miere, sambal oelek, 2 linguri de ulei și restul de 2 linguri de miso până se omogenizează. Apăsați untul miso printr-o strecurătoare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
MisoMiso
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Clătiți marinada de pe rață; se usucă. Condimentează ușor pielea cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rață întreagăRață întreagă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Încălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați rața, cu pielea în jos și gătiți la foc mare până când se redă puțină grăsime, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la moderat și gătiți până când pielea este aurie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
7
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți aproximativ 10 minute, până când rața este ușor fermă la atingere și carnea este medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați grosolan restul de 2 linguri de migdale. Puneți untul de miso-migdale pe farfurii. Tăiați subțire sânii de rață transversal și aranjați feliile pe untul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Piept De RațăPiept De Rață
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
MisoMiso
10
Se ornează cu migdalele tocate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista