Rață cu mazăre și fasole de vară
Duck cu mazăre de vară și fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $7.36 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de căței de usturoi, boabe de piper crăpate, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Rețete similare includ Piept de rață saut cu mazăre, Piept de rață la grătar cu mazăre bătută, și Cina De Rață De Vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C. scorați sânii de rață pe partea pielii cu un cuțit foarte ascuțit, apoi apăsați ardeiul crăpat pe piele și presărați cu sare.
Încălziți o tigaie grea până când este foarte fierbinte, apoi puneți sânii cu pielea în jos în tigaia fierbinte, fără a adăuga grăsime. Gatiti 5-6 minute pana cand pielea este crocanta, apoi intoarceti si gatiti pe cealalta parte timp de 2 minute.
Transferați sânii de rață, cu pielea în sus, într-o tavă de copt, turnați grăsimea într-un castron și ștergeți tigaia curată. Prăjiți rața timp de 8-10 minute, în funcție de grosime.
În timp ce rața se prăjește, pregătiți legumele. Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare timp de 10 minute.
Scoateți sânii de rață din cuptor și lăsați-i deoparte să se odihnească aproximativ 10 minute. După ce cartofii s-au fiert timp de 10 minute, răsturnați fasolea și gătiți timp de 1 minut, apoi adăugați mazărea și gătiți timp de 3-4 minute până când toate legumele sunt fragede.
Încălziți jumătate din grăsimea de rață în tigaie până când este fierbinte și gătiți slănina până se rumeneste, aproximativ 4 minute. Aruncați usturoiul și legumele până când sunt fierbinți și lucioase.
Se toarnă oțetul, se lasă să baloneze, apoi se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.