Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovleac și Broccoli rabe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați rața cu cinci condimente cu Ravioli de dovleac și Broccoli rabe. Această rețetă face 4 porții cu 5198 calorii, 150g de proteine, și 486g de grăsime fiecare. Pentru $10.78 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de sare, ghimbir măcinat, ravioli de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pruna, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovleac și Broccoli rabe, Salată de fasole de afine cu dovlecei și Broccoli rabe, și Paste de dovleac cu usturoi picant Rabe de Broccoli și fasole albă.
Instrucțiuni
Se fierbe vinul de prune într-o cratiță medie grea până la sirop și se reduce la 1/3 cană generoasă, aproximativ 16 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mic înainte de utilizare.)
Folosind un cuțit mare greu, tăiați fiecare rață pe lungime în jumătate.
Tăiați bucățile de picior-coapsă, apoi tăiați bucățile de sân; tăiați excesul de grăsime.
Scoateți oasele din bucățile de sân.
Transferați bucățile de picior-coapsă și bucățile de sân pe platou (rezervați garniturile de rață rămase pentru o altă utilizare).
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se amestecă pudra chineză cu cinci condimente, sarea, piperul negru măcinat și ghimbirul măcinat într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste toate bucățile de rață.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați bucăți de picior-coapsă și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Acoperiți tigaia și prăjiți rața la cuptor până când sunt fierte, aproximativ 45 de minute.
Transferați rața pe farfurie; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați sânii de rață în tigaie; gatiti la coacerea dorita, aproximativ 10 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Gatiti ravioli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Scurgere. Gatiti slanina in tigaie mare si grea la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie. Aruncați toate picăturile, cu excepția a 2 linguri, în tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie;saut până la licitație și auriu, aproximativ 12 minute.
Se adaugă unt, apoi broccoli rabe și saut doar până când broccoli rabe începe să se ofilească.
Adăugați ravioli; se amestecă până se încălzește. Se amestecă slănina. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți amestecul de ravioli între 4 plăci. Aranjați bucățile de picior-coapsă de rață deasupra ravioli. Tăiați subțire sânii de rață și ventilați-vă alături.
Stropiți cu sirop de vin de prune redus și serviți.
* Vinul de prune este disponibil pe piețele asiatice, magazinele de băuturi alcoolice și în secțiunea de băuturi alcoolice a unor supermarketuri.
** Pudra chineză cu cinci condimente este un amestec de condimente care conține de obicei anason măcinat, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și ghimbir; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.