Rață chinezească crocantă cu piersici

Rața chinezească crocantă cu piersici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 444 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Un amestec de rață, orez de iasomie și ceapă de primăvară, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), Piept De Rață Cu Piersici Și Tarhon, și Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Înțepați pielea de rață peste tot cu o furculiță, nu mergeți prea adânc sau veți străpunge carnea și veți pierde toate sucurile în timpul gătitului. Împingeți întreaga piersică în sus în cavitatea rațelor, introduceți cu grijă orice exces de grăsime și legați picioarele împreună cu sfoară. Folosind un pistil și mortar, măcinați împreună cinci condimente chinezești, piper Sichuan și sare de mare. Frecați toată rața și așezați-vă, cu pieptul în jos, pe un suport într-o formă de prăjire. Prăjiți timp de 3 ore.
Între timp, puneți piersicile, tăiate în sus, într-un vas confortabil pentru cuptor.
Se amestecă mierea, oțetul, uleiul de susan, ghimbirul și hoisinul cu 3 linguri de apă.
Se toarnă peste piersici, apoi se împrăștie peste semințele de susan.
Ridicați rața din cuptor și scurgeți orice grăsime din cutie. Întoarceți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și răsturnați rața, astfel încât să fie acum cu pieptul în sus. Prăjiți încă 30 de minute, cu piersicile pe raftul de dedesubt, până când rața este maro și crocantă și piersicile sunt fragede.
Se servește cu orez de iasomie și ceapă de primăvară mărunțită.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.