Rața chinezească crocantă cu piersici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 444 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Un amestec de rață, orez de iasomie și ceapă de primăvară, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), Piept De Rață Cu Piersici Și Tarhon, și Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Înțepați pielea de rață peste tot cu o furculiță, nu mergeți prea adânc sau veți străpunge carnea și veți pierde toate sucurile în timpul gătitului. Împingeți întreaga piersică în sus în cavitatea rațelor, introduceți cu grijă orice exces de grăsime și legați picioarele împreună cu sfoară. Folosind un pistil și mortar, măcinați împreună cinci condimente chinezești, piper Sichuan și sare de mare. Frecați toată rața și așezați-vă, cu pieptul în jos, pe un suport într-o formă de prăjire. Prăjiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Rață întreagă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Între timp, puneți piersicile, tăiate în sus, într-un vas confortabil pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Se amestecă mierea, oțetul, uleiul de susan, ghimbirul și hoisinul cu 3 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se toarnă peste piersici, apoi se împrăștie peste semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6
Ridicați rața din cuptor și scurgeți orice grăsime din cutie. Întoarceți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și răsturnați rața, astfel încât să fie acum cu pieptul în sus. Prăjiți încă 30 de minute, cu piersicile pe raftul de dedesubt, până când rața este maro și crocantă și piersicile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Se servește cu orez de iasomie și ceapă de primăvară mărunțită.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.