Raymond Beurre Blanc
Raymond Beurre Blanc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu sos. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 368 calorii, 1g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de vin, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 6 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cassouletul lui Raymond Blanc, Beurre Blanc, și Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați șalotele, vinul alb și sucul de lămâie într-o cratiță nereactivă la foc mare și reduceți la 2 linguri.
Adăugați crema la reducere. Odată ce bulele de lichid, reduceți căldura la minim.
Adăugați untul, câte un cub pe rând, amestecând mai întâi pe foc și apoi pe foc. Continuați să bateți untul în reducere până când amestecul este complet emulsionat și a atins o consistență bogată a sosului. Condimentează cu sare și piper alb. Păstrați beurre blanc într-un termos până când este gata de servit.