Ravioli Ușor Coapte
Ravioli ușor coapte ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 46 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ravioli cu brânză, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, sos de paste de roșii și busuioc classico și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli Ușor Coapte, Caserolă De Ravioli Ușor La Cuptor, și Carne De Vită Și Ravioli Ușor Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Strat 1/3 din sos și jumătate din paste în 1-qt. caserola. Repetați straturile; se acoperă cu sosul rămas.
Se presară cu brânzeturi.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.