Ravioli Ușor Coace

Ravioli Ușor Coace
Reteta Easy Ravioli coace ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 407 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ravioli umpluți cu brânză, brânză mozzarella, sos de paste cu roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ravioli Ușor Coace, Ușor Chipotle Ravioli Coace, și Ravioli Coace.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale vasului de copt dreptunghiular de 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Întindeți 3/4 cană din sosul de paste în vasul de copt. Aranjați jumătate din ravioli congelați într-un singur strat peste sos; se acoperă cu jumătate din sosul de paste rămas și 1 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile o dată, începând cu ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sos De PasteSos De Paste
RavioliRavioli
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
4
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Îndepărtați folia; coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când este fierbinte și fierbinte în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista