Ravioli Umplute La Cuptor

Ravioli Umplute La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli umpluți la cuptor. Acest curs principal are 554 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. 25 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste cu usturoi și ierburi de la hunt, chifteluțe, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Ravioli La Cuptor, Ravioli La Cuptor, și Ravioli La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, combinați sosul de paste și bucățile de chiftele în cratiță medie; gătiți la foc mediu 8 minute sau până când se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Scurgere ravioli; răspândit pe fundul vasului preparat. Se acoperă cu amestecul de sos de spaghete; se presară cu brânză. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
RavioliRavioli
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți 20 de minute sau până când amestecul de ravioli este încălzit și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista