Ravioli Umplute La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli umpluți la cuptor. Acest curs principal are 554 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. 25 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste cu usturoi și ierburi de la hunt, chifteluțe, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Ravioli La Cuptor, Ravioli La Cuptor, și Ravioli La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, combinați sosul de paste și bucățile de chiftele în cratiță medie; gătiți la foc mediu 8 minute sau până când se încălzește, amestecând ocazional.
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci cu spray de gătit.
Scurgere ravioli; răspândit pe fundul vasului preparat. Se acoperă cu amestecul de sos de spaghete; se presară cu brânză. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți 20 de minute sau până când amestecul de ravioli este încălzit și brânza este topită.
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo