Ravioli Prăjiți
Reteta Ravioli prăjită ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10. Acest curs principal are 236 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de garnitură: parmezan, ou, pesmet condimentat cu aromă italiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Ravioli Prăjiți, Ravioli Prăjiți, și Ravioli Prăjiți.
Instrucțiuni
Gatiti ravioli in apa clocotita timp de 3 minute.
Se scurge bine și se răcește ușor.
Așezați firimiturile de pâine într-un vas superficial. Într-un alt vas superficial, bateți împreună laptele și oul. Înmuiați ravioli în amestecul de ouă și lăsați excesul să se scurgă. Scufundați în pesmet pentru a acoperi.
Așezați ravioli pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 425 de grade timp de 15 minute sau până când sunt crocante și aurii.
Presărați ravioli cu parmezan și serviți cu sos cald de spaghete.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.