Reteta Ravioli prăjită ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 112g de proteine, 119g de grăsime, și un total de 2715 calorii. Pentru $ 6.89 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei prăjiți, roșii conservate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ravioli Prăjiți, Ravioli Prăjiți, și Ravioli Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți ouăle și un strop de lapte condimentat cu sare și piper într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Combinați firimiturile de pâine cu brânză și pătrunjel într-un al doilea fel de mâncare. Înveliți pastele proaspete în ou, apoi pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Paste Proaspete
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin la foc mediu într-o tigaie, apoi prăjiți ravioli până la auriu profund, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ravioli
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un vas mic de sos se încălzește uleiul de măsline extra-virgin rămas și fulgii de usturoi și ardei roșu la foc mediu. Se macină ardeii prăjiți în robotul de bucătărie și se adaugă la usturoi după ce se sotează câteva minute. Se amestecă roșiile și se condimentează sosul cu sare și piper. Când este gata de servit, transferați sosul într-un castron mic. Înconjurați sosul cu ravioli prăjiți pentru scufundare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ravioli
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.