Reteta Ravioli prăjită ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 112g de proteine, 119g de grăsime, și un total de 2715 calorii. Pentru $ 6.89 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei prăjiți, roșii conservate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ravioli Prăjiți, Ravioli Prăjiți, și Ravioli Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți ouăle și un strop de lapte condimentat cu sare și piper într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Combinați firimiturile de pâine cu brânză și pătrunjel într-un al doilea fel de mâncare. Înveliți pastele proaspete în ou, apoi pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Paste Proaspete
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin la foc mediu într-o tigaie, apoi prăjiți ravioli până la auriu profund, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Ravioli
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un vas mic de sos se încălzește uleiul de măsline extra-virgin rămas și fulgii de usturoi și ardei roșu la foc mediu. Se macină ardeii prăjiți în robotul de bucătărie și se adaugă la usturoi după ce se sotează câteva minute. Se amestecă roșiile și se condimentează sosul cu sare și piper. Când este gata de servit, transferați sosul într-un castron mic. Înconjurați sosul cu ravioli prăjiți pentru scufundare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ravioli
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.