Ravioli di Ricotta e Asparagi cu Salsa di Piselli

Ravioli di Ricotta e Asparagi cu Salsa di Piselli
Ravioli di Ricottan e Asparagi con Salsa di Piselli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 407 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mazăre, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel, mazăre și busuioc (Piselli con Asparagi e Basilico), Ravioli De Sfeclă Și Ricotta, și Ravioli de sparanghel și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente pentru a fierbe în cratiță mică. Gatiti descoperit pana cand mazarea este doar frageda, aproximativ 3 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul în blender; piure până se omogenizează (sosul va fi subțire). Se condimentează cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Tăiați top 3 inci de pe sparanghel; tăiați în lungimi de 1/2 inch. Gatiti in cratita cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se scurge; se pune într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se scurge; se usucă.
6
Se amestecă brânza și menta într-un castron mediu. Se amestecă sparanghelul. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
BrânzăBrânză
MentăMentă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Urmați instrucțiunile pentru prepararea și rularea aluatului de paste de ou proaspăt în foi. Începând cu 1 inch de la 1 latură scurtă a 1 foaie de paste, aruncați umplutura de ricotta cu lingurițe rotunjite în centrul foii, distanțând movilele la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Movile BarMovile Bar
PastePaste
OuăOuă
8
Periați marginile pastelor și între movile de umplere ușor cu apă. Acoperiți cu a doua foaie de paste, apăsând în jurul umpluturii pentru a elimina buzunarele de aer și pentru a sigila. Folosind roata de patiserie canelată, tăiați pastele între umplutură, tăiați părțile laterale pentru a forma ravioli de 2 până la 2 1/4 inch. Repetați cu mai multe paste și umplutura rămasă, făcând aproximativ 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Movile BarMovile Bar
PastePaste
ApăApă
9
(Rezervați pastele rămase pentru o altă utilizare, tăind în forme și uscând pe suprafața de lucru cu făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
10
Așezați ravioli pe foaia de copt cu făină; lăsați să se usuce 30 de minute. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Lucrând în 2 loturi, gătiți ravioli într-o oală foarte mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, amestecând ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Scurgeți ravioli. Împărțiți sosul de mazăre fierbinte între 6 farfurii. Sus cu ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
SosSos
13
Stropiți cu ulei de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista