Ravioli di Ricottan e Asparagi con Salsa di Piselli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 407 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mazăre, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel, mazăre și busuioc (Piselli con Asparagi e Basilico), Ravioli De Sfeclă Și Ricotta, și Ravioli de sparanghel și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 4 ingrediente pentru a fierbe în cratiță mică. Gatiti descoperit pana cand mazarea este doar frageda, aproximativ 3 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul în blender; piure până se omogenizează (sosul va fi subțire). Se condimentează cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Tăiați top 3 inci de pe sparanghel; tăiați în lungimi de 1/2 inch. Gatiti in cratita cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se scurge; se pune într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se scurge; se usucă.
6
Se amestecă brânza și menta într-un castron mediu. Se amestecă sparanghelul. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sparanghel
Brânză
Mentă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Urmați instrucțiunile pentru prepararea și rularea aluatului de paste de ou proaspăt în foi. Începând cu 1 inch de la 1 latură scurtă a 1 foaie de paste, aruncați umplutura de ricotta cu lingurițe rotunjite în centrul foii, distanțând movilele la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Brânză Ricotta
Movile Bar
Paste
Ouă
8
Periați marginile pastelor și între movile de umplere ușor cu apă. Acoperiți cu a doua foaie de paste, apăsând în jurul umpluturii pentru a elimina buzunarele de aer și pentru a sigila. Folosind roata de patiserie canelată, tăiați pastele între umplutură, tăiați părțile laterale pentru a forma ravioli de 2 până la 2 1/4 inch. Repetați cu mai multe paste și umplutura rămasă, făcând aproximativ 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Movile Bar
Paste
Apă
9
(Rezervați pastele rămase pentru o altă utilizare, tăind în forme și uscând pe suprafața de lucru cu făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
10
Așezați ravioli pe foaia de copt cu făină; lăsați să se usuce 30 de minute. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Lucrând în 2 loturi, gătiți ravioli într-o oală foarte mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, amestecând ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Scurgeți ravioli. Împărțiți sosul de mazăre fierbinte între 6 farfurii. Sus cu ravioli.