Ravioli de înger Alfredo cu ciuperci

Ravioli de înger Alfredo cu ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli Angel ' s Alfredo cu ciuperci. Acest fel principal are 469 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți parmezan, usturoi, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 61 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Încercați Pui Alfredo Ravioli, Ravioli Alfredo cu anghinare, și BLT Alfredo Skillet Ravioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ravioli și gătiți timp de 5 până la 8 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
3
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ciupercile și usturoiul și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-o cratiță medie la foc mic, aruncați raviolele fierte cu sosul Alfredo pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se amestecă ciupercile și usturoiul. Gatiti si amestecati pana se incalzeste sosul. Se acoperă cu parmezan, ceapă verde și ardei roșu pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista