Ravioli de sparanghel în sos parmezan

Ravioli de sparanghel în sos parmezan
Ravioli de sparanghel în sos de parmezan ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 188 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Dacă aveți la îndemână aluat de paste, bulion turcesc sau bogat de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ravioli cu spanac și Ricotta, acoperiți cu sparanghel și roșii saut, cu Crab proaspăt și parmezan, Ravioli și Edamame în sos parmezan, și Ravioli de ciuperci cu sos parmezan-arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile de sparanghel, apoi înjumătățiți fiecare vârf pe lungime și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Aduceți ciorba, coaja de brânză și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță medie, apoi adăugați tulpini de sparanghel și gătiți, neacoperite, până când tulpinile sunt doar fragede, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Transferați tulpinile pe prosoape de hârtie și răciți ușor. Bulion de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Pur Asparagus corcrose tulpini într-un robot de bucătărie cu parmezan ras, mascarpone, pesmet, coajă și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
MascarponeMascarpone
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale. Acoperiți 3 bucăți cu folie de plastic, apoi scoateți bucata rămasă într-un dreptunghi plat și praf generos cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Setați rolele mașinii de paste pe cea mai largă setare. Feed dreptunghi, o parte scurtă în primul rând, prin role. Îndoiți dreptunghiul în treimi, ca o literă, și alimentați-l, mai întâi o latură scurtă, prin role. Repetați încă 6 sau 7 ori, împăturind aluatul în treimi și alimentându-l prin role, o parte scurtă mai întâi de fiecare dată, prăfuind cu făină pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
3
Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul prin role fără pliere, mai întâi o latură scurtă. Continuați să alimentați aluatul fără a se plia, făcând spațiul dintre role mai îngust de fiecare dată, până când se folosește a doua sau a treia cea mai îngustă setare. (Nu rulați prea subțire sau pastele se vor rupe când sunt umplute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Pune foaie de paste pe un prosop de bucătărie ușor făinat (nu pânză de pământ) cu o latură lungă cea mai apropiată de tine. Aruncați 6 movile rotunjite de dimensiuni de linguriță de umplere la 10 inci distanță într-un rând în centrul jumătății drepte a foii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Periați pastele în jurul movilelor de umplere ușor cu apă, apoi ridicați jumătatea stângă a foii și drapați peste movile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Apăsați ferm, dar ușor în jurul fiecărei movile, forțând aerul. (Buzunarele de aer cresc șansa ca ravioli să se rupă în timpul gătitului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
7
Tăiați pastele (între movile) cu un cuțit ascuțit în pătrate de aproximativ 2 inci. Tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu un prosop de bucătărie ușor făinat (nu pânză de pământ), apoi aranjați ravioli în 1 strat în ea. Faceți mai multe ravioli cu bucățile rămase de aluat și umplutura rămasă, transferându-le în tigaia căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Aduceți o oală de paste cu apă sărată (2 linguri de sare pentru 6 litri de apă) la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Aduceți bulionul rezervat la foc mic, apoi fierbeți vârfurile de sparanghel, neacoperite, până se înmoaie, 2 până la 3 minute. Condimentați bulionul cu sare, apoi împărțiți bulionul și vârfurile de sparanghel între 6 boluri puțin adânci, aruncând coaja de brânză și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați jumătate de ravioli în apă clocotită ușor, amestecând cu grijă pentru a se separa și gătiți, ajustând căldura pentru a menține la fierbere ușoară, până când pastele sunt doar fragede, 2 până la 3 minute. Ridicați ravioli gătite cu o lingură pliată, drenând bine peste oală, apoi transferați în boluri cu bulion. Repetați cu ravioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Umplerea și bulionul, fără vârfuri de sparanghel, se pot face cu 1 zi înainte. Se răcește separat, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista