Ravioli de sparanghel în sos parmezan
Ravioli de sparanghel în sos de parmezan ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 188 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Dacă aveți la îndemână aluat de paste, bulion turcesc sau bogat de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ravioli cu spanac și Ricotta, acoperiți cu sparanghel și roșii saut, cu Crab proaspăt și parmezan, Ravioli și Edamame în sos parmezan, și Ravioli de ciuperci cu sos parmezan-arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile de sparanghel, apoi înjumătățiți fiecare vârf pe lungime și rezervați.
Aduceți ciorba, coaja de brânză și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță medie, apoi adăugați tulpini de sparanghel și gătiți, neacoperite, până când tulpinile sunt doar fragede, 5 până la 6 minute.
Transferați tulpinile pe prosoape de hârtie și răciți ușor. Bulion de rezervă.
Pur Asparagus corcrose tulpini într-un robot de bucătărie cu parmezan ras, mascarpone, pesmet, coajă și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale. Acoperiți 3 bucăți cu folie de plastic, apoi scoateți bucata rămasă într-un dreptunghi plat și praf generos cu făină.
Setați rolele mașinii de paste pe cea mai largă setare. Feed dreptunghi, o parte scurtă în primul rând, prin role. Îndoiți dreptunghiul în treimi, ca o literă, și alimentați-l, mai întâi o latură scurtă, prin role. Repetați încă 6 sau 7 ori, împăturind aluatul în treimi și alimentându-l prin role, o parte scurtă mai întâi de fiecare dată, prăfuind cu făină pentru a preveni lipirea.
Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul prin role fără pliere, mai întâi o latură scurtă. Continuați să alimentați aluatul fără a se plia, făcând spațiul dintre role mai îngust de fiecare dată, până când se folosește a doua sau a treia cea mai îngustă setare. (Nu rulați prea subțire sau pastele se vor rupe când sunt umplute.)
Pune foaie de paste pe un prosop de bucătărie ușor făinat (nu pânză de pământ) cu o latură lungă cea mai apropiată de tine. Aruncați 6 movile rotunjite de dimensiuni de linguriță de umplere la 10 inci distanță într-un rând în centrul jumătății drepte a foii.
Periați pastele în jurul movilelor de umplere ușor cu apă, apoi ridicați jumătatea stângă a foii și drapați peste movile.
Apăsați ferm, dar ușor în jurul fiecărei movile, forțând aerul. (Buzunarele de aer cresc șansa ca ravioli să se rupă în timpul gătitului.)
Tăiați pastele (între movile) cu un cuțit ascuțit în pătrate de aproximativ 2 inci. Tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu un prosop de bucătărie ușor făinat (nu pânză de pământ), apoi aranjați ravioli în 1 strat în ea. Faceți mai multe ravioli cu bucățile rămase de aluat și umplutura rămasă, transferându-le în tigaia căptușită.
Aduceți o oală de paste cu apă sărată (2 linguri de sare pentru 6 litri de apă) la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la fierbere ușoară.
Aduceți bulionul rezervat la foc mic, apoi fierbeți vârfurile de sparanghel, neacoperite, până se înmoaie, 2 până la 3 minute. Condimentați bulionul cu sare, apoi împărțiți bulionul și vârfurile de sparanghel între 6 boluri puțin adânci, aruncând coaja de brânză și frunza de dafin.
Adăugați jumătate de ravioli în apă clocotită ușor, amestecând cu grijă pentru a se separa și gătiți, ajustând căldura pentru a menține la fierbere ușoară, până când pastele sunt doar fragede, 2 până la 3 minute. Ridicați ravioli gătite cu o lingură pliată, drenând bine peste oală, apoi transferați în boluri cu bulion. Repetați cu ravioli rămași.
Umplerea și bulionul, fără vârfuri de sparanghel, se pot face cu 1 zi înainte. Se răcește separat, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit.