Ravioli de sfeclă cu Macsemințe: Casumziei

Ravioli de sfeclă cu Macsemințe: Casumziei
Ravioli de sfeclă cu semințe de Mac: Casumziei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 764 calorii, 16g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de ricotta, sare și piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Ravioli De Sfeclă Și Ricotta, Brânză de sfeclă și capră "Ravioli, și Ravioli de sfeclă cu Ciuperci sotate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Stropiți sfecla cu uleiul de măsline. Înfășurați în folie și prăjiți timp de 45 de minute, până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Scoateți-l de pe foc și, odată răcit, curățați sfecla și zdrobiți-le cu o furculiță sau un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Într-un castron mic, combinați piureul de sfeclă, ricotta și laptele și amestecați bine cu o lingură de lemn pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SfeclăSfeclă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
5
Pregătiți aluatul de paste și rulați-l la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
PastePaste
RolaRola
6
Tăiați foaia de paste în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Așezați o lingură mică de umplutură de sfeclă pe centrul jumătății pătratelor și deasupra cu pătratele rămase, apăsând în jurul marginilor pentru a sigila. Puneți deoparte, acoperit cu un prosop umed, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
8
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand sunt fierte si fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
SareSare
9
Scurgeți raviolele și puneți-le într-un castron mare de servire. Aruncați cu untul topit și semințele de Mac și serviți cu brânză rasă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
RavioliRavioli
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BazaBaza
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
13
Rulați pastele pe o mașină de rulat paste la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
RolaRola

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista