Ravioli de sfeclă cu semințe de Mac: Casumziei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 764 calorii, 16g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de ricotta, sare și piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Ravioli De Sfeclă Și Ricotta, Brânză de sfeclă și capră "Ravioli, și Ravioli de sfeclă cu Ciuperci sotate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Stropiți sfecla cu uleiul de măsline. Înfășurați în folie și prăjiți timp de 45 de minute, până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Scoateți-l de pe foc și, odată răcit, curățați sfecla și zdrobiți-le cu o furculiță sau un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
4
Într-un castron mic, combinați piureul de sfeclă, ricotta și laptele și amestecați bine cu o lingură de lemn pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză Ricotta
Sfeclă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol
5
Pregătiți aluatul de paste și rulați-l la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Paste
Rola
6
Tăiați foaia de paste în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
7
Așezați o lingură mică de umplutură de sfeclă pe centrul jumătății pătratelor și deasupra cu pătratele rămase, apăsând în jurul marginilor pentru a sigila. Puneți deoparte, acoperit cu un prosop umed, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
8
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand sunt fierte si fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Apă
Sare
9
Scurgeți raviolele și puneți-le într-un castron mare de servire. Aruncați cu untul topit și semințele de Mac și serviți cu brânză rasă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Ravioli
Unt
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
11
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Baza
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
13
Rulați pastele pe o mașină de rulat paste la grosimea dorită.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.