Ravioli de prune crocante cu miere de lămâie-cimbru și brânză de iaurt
Rețeta ravioli de prune crocante cu miere de lămâie-cimbru și brânză de iaurt ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 10 porții cu 298 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de iaurt de vanilie din carton, cimbru, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Iaurt congelat cu lămâie, miere și cimbru, Crostata de miere, cimbru și prune, și Prune Prăjite Cu Miere Cu Cimbru Și Iaurt Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se pune strecurătoare într-un castron mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare. Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron; aruncați lichidul. Acoperiți și refrigerați.
Combinați prunele, 3 linguri de miere, scorțișoară și nucșoară într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Se răcește 5 minute; se amestecă untul. Se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 40
Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a preveni uscarea), puneți aproximativ 1 lingură de amestec de prune în centrul ambalajului. Umeziți marginile aluatului cu apă și acoperiți cu un alt înveliș. Apăsați 4 margini împreună pentru a sigila.
Așezați ravioli pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit (acoperiți ravioli cu un prosop umed pentru a preveni uscarea). Repetați procedura cu ambalajele rămase și amestecul de prune.
Coaceți la 400 14 minute sau până devin aurii.
Combinați 1/2 cană de miere, coajă și cimbru într-o cratiță mică la foc mic. Gatiti 20 de minute (nu fierbeti).
Așezați 3 raviolis pe fiecare dintre cele 3 farfurii.
Stropiți 2 lingurițe de amestec de miere peste fiecare porție; se acoperă cu aproximativ 1 lingură de brânză de iaurt.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.