Ravioli de homar în sos de cremă de roșii cu creveți

Ravioli de homar în sos de cremă de roșii cu creveți
Ravioli de homar în sos de cremă de roșii cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $11.19 pe portie. O porție conține 698 calorii, 99G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de lămâie, boabe de piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 86 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli de homar cu unt brun cu sos de cremă de roșii, Ravioli de homar cu un sos ușor de vodcă de roșii, și Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab.

Instrucțiuni

1
Cojiți și devein creveții, rezervând cojile și capetele. Tăiați creveții în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Pentru a face stocul de creveți, combinați cojile și capetele de creveți, ceapa și țelina într-o oală mare. Strângeți sucul de lămâie în oală, apoi adăugați și jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați busuiocul uscat, oregano, cimbru, boabe de piper, 1/2 cană pătrunjel și 3 căni de apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, timp de 1 oră, îndepărtând orice spumă sau impurități care s-au ridicat la suprafață. Se strecoară stocul de creveți și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti bucatile de creveti pana cand sunt roz si aproape fierte, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți și puneți deoparte.
6
Adăugați șalotele în tigaie; gătiți și amestecați până când șalotele s-au înmuiat și au devenit translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie, sarea și piperul măcinat. Gatiti timp de treizeci de secunde, apoi adaugati vinul alb. Aduceți la fierbere și gătiți până când vinul alb este redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați stocul de creveți în tigaie, aduceți-l la fierbere și fierbeți până când sosul se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Între timp, umpleți o oală mare cu apă puternic sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați ravioli și reveniți la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand ravioli plutesc in partea de sus si umplutura este fierbinte, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți bine, rezervând puțină apă de gătit pentru Paste pentru a subția sosul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și smântâna în sosul de creveți și se încălzește. Întoarceți creveții în tigaie, gustați sosul și condimentați după gust cu sare și piper. Îndoiți ravioli în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
RavioliRavioli
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Puneți patru ravioli pe fiecare dintre cele patru boluri sau farfurii încălzite pentru paste și acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Încingeți pastele cu pătrunjel tocat și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gilbert Picq Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru provine din 12 colete și este invariabil plin de esență de scoici cremoase, făcându-l un Chablis prin excelență.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista