Ravioli de homar în sos de cremă de roșii cu creveți

Ravioli de homar în sos de cremă de roșii cu creveți
Ravioli de homar în sos de cremă de roșii cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $11.19 pe portie. O porție conține 698 calorii, 99G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de lămâie, boabe de piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 86 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli de homar cu unt brun cu sos de cremă de roșii, Ravioli de homar cu un sos ușor de vodcă de roșii, și Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab.

Instrucțiuni

1
Cojiți și devein creveții, rezervând cojile și capetele. Tăiați creveții în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Pentru a face stocul de creveți, combinați cojile și capetele de creveți, ceapa și țelina într-o oală mare. Strângeți sucul de lămâie în oală, apoi adăugați și jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați busuiocul uscat, oregano, cimbru, boabe de piper, 1/2 cană pătrunjel și 3 căni de apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, timp de 1 oră, îndepărtând orice spumă sau impurități care s-au ridicat la suprafață. Se strecoară stocul de creveți și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti bucatile de creveti pana cand sunt roz si aproape fierte, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți și puneți deoparte.
6
Adăugați șalotele în tigaie; gătiți și amestecați până când șalotele s-au înmuiat și au devenit translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie, sarea și piperul măcinat. Gatiti timp de treizeci de secunde, apoi adaugati vinul alb. Aduceți la fierbere și gătiți până când vinul alb este redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați stocul de creveți în tigaie, aduceți-l la fierbere și fierbeți până când sosul se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Între timp, umpleți o oală mare cu apă puternic sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați ravioli și reveniți la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand ravioli plutesc in partea de sus si umplutura este fierbinte, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți bine, rezervând puțină apă de gătit pentru Paste pentru a subția sosul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și smântâna în sosul de creveți și se încălzește. Întoarceți creveții în tigaie, gustați sosul și condimentați după gust cu sare și piper. Îndoiți ravioli în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
RavioliRavioli
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Puneți patru ravioli pe fiecare dintre cele patru boluri sau farfurii încălzite pentru paste și acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Încingeți pastele cu pătrunjel tocat și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gilbert Picq Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru provine din 12 colete și este invariabil plin de esență de scoici cremoase, făcându-l un Chablis prin excelență.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista