Ravioli de homar cu cremă de porumb-arpagic

Nevoie de un farfurie pescatariană? Ravioli de homar cu cremă de porumb-arpagic ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție conține 259 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, carne de coadă de homar, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă cremoasă de porumb cu unt de homar și ulei de arpagic, Ravioli de homar cu sos de cremă de carne de crab, și Ravioli de homar cu unt brun cu sos de cremă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Se adaugă șalotă și se sotează 2 minute sau până se înmoaie.
Combinați jumătate de șalotă și carne de homar într-un bol. Rezervați șalotele rămase în tigaie; deoparte.
Lucrul cu 1 Wonton wrapper la un moment dat (acoperi restul de ambalaje cu un prosop umed pentru a le menține la uscare), lingura aproximativ 2 lingurite homar amestec în centrul de fiecare înveliș. Umeziți marginile învelișului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila, formând un triunghi.
Umpleți o cratiță mare cu apă și aduceți la foc mic; adăugați ravioli. Gatiti 2-3 minute sau pana cand ati terminat.
Îndepărtați ravioli cu o lingură pliată. Păstrați cald.
Combinați porumbul și laptele într-un blender; amestecați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de porumb la șobolani într-o cratiță mică; se amestecă jumătate și jumătate și piper. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine; adăugați arpagic.
Împărțiți ravioli uniform între 2 boluri puțin adânci. Sos de lingură peste ravioli; serviți imediat.