Ravioli de dovleac cu salvie
Butternut Squash Ravioli cu salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 227 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ricotta, piei wonton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli De Dovleac Și Salvie, Ravioli de dovleac cu Pancettan și salvie, și Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.înjumătățiți dovleceii și îndepărtați semințele. Se condimentează cu sare și piper și se pune, cu carnea în jos, pe o foaie de copt.
Coaceți până se înmoaie și un cuțit iese ușor, aproximativ 40 de minute. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea; piure într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie.
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați salvie tocată, piure de dovlecei, ricotta și 1/4 cană parmezan. Condimentează cu sare, piper și nucșoară și gătește 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Așezați un înveliș wonton pe suprafața de lucru, păstrând restul acoperit cu o cârpă umedă.
Periați învelișul cu apă și puneți 1 linguriță. amestec de dovlecei în centru.
Așezați un alt înveliș deasupra și sigilați împreună cu degetele, având grijă să împingeți bulele de aer. Folosiți un tăietor rotund de 3 inci pentru a tăia ravioli umpluți în cercuri. Păstrați ravioli terminate acoperite în timp ce lucrați.
Într-o tigaie la foc mediu, prăjiți pancetta până când este crocantă, aproximativ 5 1/2 minute.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Ștergeți tigaia.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Topiți untul rămas în tigaie la foc foarte mic, apoi adăugați salvie feliată. Gatiti untul si Salvia pana cand untul devine maro auriu deschis, aproximativ 5 minute; se ia de pe foc. În timp ce untul se rumeneste, adăugați ravioli în apa clocotită, amestecând ușor, astfel încât să nu se lipească. Gatiti 4 minute, apoi scurgeti cu grija.
Așezați 3 ravioli pe fiecare farfurie, acoperiți fiecare cu 1 lingură. unt rumenit și garnisiți cu 1/2 lingură. Parmezan, niște pancetta mărunțită și o frunză de salvie.