Ravioli de ciuperci sălbatice cu unt și sos de parmezan

Ravioli de ciuperci sălbatice cu unt și sos de parmezan
Ravioli de ciuperci sălbatice cu unt și sos de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 418 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, nuci de pin, ravioli de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Ravioli De Ciuperci Sălbatice Cu Sos De Unt De Alune, Ravioli de ciuperci sălbatice în sos de salvie și unt brun, și Ravioli cu sos Alfredo cremos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti ravioli într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când tocmai ați fiert, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și puneți pe un platou.
3
Între timp, gătiți untul într-o tigaie medie grea la foc mediu-mare până la auriu pal, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați frunzele de busuioc și gătiți până se prăjesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
5
Adăugați nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6
Se toarnă peste ravioli gătite. Radeți 1/2 linguriță de nucșoară direct peste ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
7
Presărați parmezan peste vas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista