Ravioli de ciuperci sălbatice cu unt și sos de parmezan

Ravioli de ciuperci sălbatice cu unt și sos de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 418 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, nuci de pin, ravioli de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Ravioli De Ciuperci Sălbatice Cu Sos De Unt De Alune, Ravioli de ciuperci sălbatice în sos de salvie și unt brun, și Ravioli cu sos Alfredo cremos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti ravioli într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când tocmai ați fiert, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și puneți pe un platou.
Între timp, gătiți untul într-o tigaie medie grea la foc mediu-mare până la auriu pal, aproximativ 4 minute.
Adăugați frunzele de busuioc și gătiți până se prăjesc ușor, aproximativ 2 minute.
Se toarnă peste ravioli gătite. Radeți 1/2 linguriță de nucșoară direct peste ravioli.
Presărați parmezan peste vas și serviți.