Ravioli de ciuperci cu sos de roșii prăjite și parmezan ras

Ravioli de ciuperci cu sos de roșii prăjite și parmezan ras
Ravioli de ciuperci cu sos de roșii prăjite și parmezan ras ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 332 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de busuioc, ambalaje de ton câștigat, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ravioli de ciuperci cu sos parmezan-arpagic, Sparanghel Prăjit Cu Ou Pocat Și Parmezan Ras, și Ravioli crocante rapide cu sos de roșii prăjite.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti ravioli, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciuperci, praz și șalotă; gatiti 3 minute. Se amestecă vinul și arpagicul. Reduceți căldura; fierbeți 7 minute sau până când lichidul este evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Lucrând cu înveliș de 1 tonă câștigată la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), lingurați aproximativ 2 lingurițe de amestec de ciuperci în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile ambalajului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila, formând un triunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Așezați ravioli pe o foaie mare de copt presărată cu amidon de porumb. Aduceți 6 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare; adăugați jumătate de ravioli (acoperiți raviolele rămase cu un prosop umed pentru a nu le usca). Gatiti 5 minute sau pana cand ati terminat (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
RavioliRavioli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Îndepărtați ravioli cu o lingură cu fante. Păstrați cald. Repetați procedura cu ravioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Pentru a pregăti sosul, așezați jumătățile de roșii, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 3 minute sau până se înnegrește; coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 2 minute. Se amestecă roșiile, sucul de roșii și busuiocul; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Puneți amestecul de roșii într-un blender sau robot de bucătărie și procesați 1 minut sau până se omogenizează. Lingură peste ravioli; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Garnisiți cu crenguțe de arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista