Reteta de cartofi, praz, și ravioli Bacon ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de slănină, scallions, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bacon, praz și omletă de cartofi, Supă de Praz de cartofi cu slănină, și Praz, cartofi și bacon coace.
Instrucțiuni
1
Pregătirea umpluturii: gătiți cartofii întregi, necurățați într-o oală cu apă nesărată, pentru a acoperi la fierbere constantă timp de 20 de minute sau mai mult, până când tocmai ați fiert. Nu-i lăsați să crape sau să se înmoaie la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați-le să se răcească scurt, apoi curățați-le și feliați-le în runde, groase de 1/4 inci.
3
Încălziți uleiul și bucățile de slănină într-o tigaie la foc mediu, amestecând ocazional, timp de 3 sau 4 minute, până când slănina este sfârâitoare și și-a redat o mare parte din grăsime. Amestecați prazul și gătiți încă 3 minute până când sunt ofilite și sfârâite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Întindeți feliile de cartof în tigaie, condimentați cu sare și piper și aruncați cu slănina și prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Ardei Arbol
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Gatiti timp de 8 minute sau mai mult la foc mediu-mare, spargand cartofii in bucati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Întindeți și apăsați umplutura plată în tigaie și lăsați să se caramelizeze câteva minute. Rotiți bucățile, apăsați și prăjiți, apoi repetați. Când umplutura este bine gătită și a început să se coloreze, răzuiți-o într-un bol de amestecare. Se răcește scurt, apoi se mai zdrobesc cartofii cu o furculiță (îmi place să mai rămână bucăți mici); adăugați 1/2 cană parmezan și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Întindeți aluatul proaspăt de paste. Pentru fiecare ravioli, scoateți o lingură plină de umplutură de cartofi, modelați-o rotundă și puneți-o la loc. Acoperiți și tăiați ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Ravioli
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Dacă utilizați paste uscate, începeți să gătiți pastele cu 5 minute înainte de a începe sosul; dacă utilizați proaspete, începeți sosul și apoi puneți pastele pentru a găti în același timp
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Când pastele sunt gata al dente, scoateți-le și aruncați-le în tigaia cu creveți. Aruncați scurt, presărați pătrunjelul și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți de pe foc și aruncați 2 linguri de unt deasupra pastelor și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De Pizzocheri
5
Se servește imediat presărat cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Apă caldă din vasul de gătit pentru paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Turnați uleiul de măsline în tigaia mare, împrăștiați feliile de usturoi și puneți la foc mediu-mare. Gatiti timp de 1 minut, pana cand usturoiul este sizzling. Împrăștiați feliile de pepperoncini într-un loc fierbinte; gatiti timp de 1 minut; agitați tigaia din când în când. Împingeți usturoiul și ardeii în lateral, întoarceți focul la mare. Aruncați creveții în centrul tigaiei și întindeți-i astfel încât să nu fie aglomerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Fripturi De Carne Din New York
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Presărați sarea și lăsați-le să sfârâie 1/2 minut. Întoarceți creveții, dând tigaiei o aruncare bună sau amestecând și întorcându-i; și gătiți încă 1/2 minut sau cam așa ceva, până când carnea se transformă doar opacă. Împrăștiați scallionii în tigaie; aruncați și amestecați cu creveții, timp de 20 până la 30 de secunde, doar până când sunt sfârâiți. Se amestecă untul 2 linguri de unt și se gătește până se topește și începe să fiarbă, 10 până la 20 de secunde. Ladă în 2 căni de apă clocotită pentru paste. Amestecați totul în tigaie și lăsați sosul să fiarbă doar o clipă. Dacă pastele sunt gata de adăugat, reduceți focul la foarte scăzut. Dacă pastele nu sunt gata, scoateți tigaia de pe foc imediat; puneți-o la loc la foc mic când adăugați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.