Reteta de cartofi, praz, și ravioli Bacon ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de slănină, scallions, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bacon, praz și omletă de cartofi, Supă de Praz de cartofi cu slănină, și Praz, cartofi și bacon coace.
Instrucțiuni
1
Pregătirea umpluturii: gătiți cartofii întregi, necurățați într-o oală cu apă nesărată, pentru a acoperi la fierbere constantă timp de 20 de minute sau mai mult, până când tocmai ați fiert. Nu-i lăsați să crape sau să se înmoaie la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați-le să se răcească scurt, apoi curățați-le și feliați-le în runde, groase de 1/4 inci.
3
Încălziți uleiul și bucățile de slănină într-o tigaie la foc mediu, amestecând ocazional, timp de 3 sau 4 minute, până când slănina este sfârâitoare și și-a redat o mare parte din grăsime. Amestecați prazul și gătiți încă 3 minute până când sunt ofilite și sfârâite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întindeți feliile de cartof în tigaie, condimentați cu sare și piper și aruncați cu slănina și prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Gatiti timp de 8 minute sau mai mult la foc mediu-mare, spargand cartofii in bucati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Întindeți și apăsați umplutura plată în tigaie și lăsați să se caramelizeze câteva minute. Rotiți bucățile, apăsați și prăjiți, apoi repetați. Când umplutura este bine gătită și a început să se coloreze, răzuiți-o într-un bol de amestecare. Se răcește scurt, apoi se mai zdrobesc cartofii cu o furculiță (îmi place să mai rămână bucăți mici); adăugați 1/2 cană parmezan și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Întindeți aluatul proaspăt de paste. Pentru fiecare ravioli, scoateți o lingură plină de umplutură de cartofi, modelați-o rotundă și puneți-o la loc. Acoperiți și tăiați ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Ravioli
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Dacă utilizați paste uscate, începeți să gătiți pastele cu 5 minute înainte de a începe sosul; dacă utilizați proaspete, începeți sosul și apoi puneți pastele pentru a găti în același timp
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Când pastele sunt gata al dente, scoateți-le și aruncați-le în tigaia cu creveți. Aruncați scurt, presărați pătrunjelul și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți de pe foc și aruncați 2 linguri de unt deasupra pastelor și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se servește imediat presărat cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Apă caldă din vasul de gătit pentru paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Turnați uleiul de măsline în tigaia mare, împrăștiați feliile de usturoi și puneți la foc mediu-mare. Gatiti timp de 1 minut, pana cand usturoiul este sizzling. Împrăștiați feliile de pepperoncini într-un loc fierbinte; gatiti timp de 1 minut; agitați tigaia din când în când. Împingeți usturoiul și ardeii în lateral, întoarceți focul la mare. Aruncați creveții în centrul tigaiei și întindeți-i astfel încât să nu fie aglomerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Presărați sarea și lăsați-le să sfârâie 1/2 minut. Întoarceți creveții, dând tigaiei o aruncare bună sau amestecând și întorcându-i; și gătiți încă 1/2 minut sau cam așa ceva, până când carnea se transformă doar opacă. Împrăștiați scallionii în tigaie; aruncați și amestecați cu creveții, timp de 20 până la 30 de secunde, doar până când sunt sfârâiți. Se amestecă untul 2 linguri de unt și se gătește până se topește și începe să fiarbă, 10 până la 20 de secunde. Ladă în 2 căni de apă clocotită pentru paste. Amestecați totul în tigaie și lăsați sosul să fiarbă doar o clipă. Dacă pastele sunt gata de adăugat, reduceți focul la foarte scăzut. Dacă pastele nu sunt gata, scoateți tigaia de pe foc imediat; puneți-o la loc la foc mic când adăugați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.