Ravioli de cartofi, praz și slănină

Ravioli de cartofi, praz și slănină
Reteta de cartofi, praz, și ravioli Bacon ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de slănină, scallions, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bacon, praz și omletă de cartofi, Supă de Praz de cartofi cu slănină, și Praz, cartofi și bacon coace.

Instrucțiuni

1
Pregătirea umpluturii: gătiți cartofii întregi, necurățați într-o oală cu apă nesărată, pentru a acoperi la fierbere constantă timp de 20 de minute sau mai mult, până când tocmai ați fiert. Nu-i lăsați să crape sau să se înmoaie la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați-le să se răcească scurt, apoi curățați-le și feliați-le în runde, groase de 1/4 inci.
3
Încălziți uleiul și bucățile de slănină într-o tigaie la foc mediu, amestecând ocazional, timp de 3 sau 4 minute, până când slănina este sfârâitoare și și-a redat o mare parte din grăsime. Amestecați prazul și gătiți încă 3 minute până când sunt ofilite și sfârâite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți feliile de cartof în tigaie, condimentați cu sare și piper și aruncați cu slănina și prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Gatiti timp de 8 minute sau mai mult la foc mediu-mare, spargand cartofii in bucati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Întindeți și apăsați umplutura plată în tigaie și lăsați să se caramelizeze câteva minute. Rotiți bucățile, apăsați și prăjiți, apoi repetați. Când umplutura este bine gătită și a început să se coloreze, răzuiți-o într-un bol de amestecare. Se răcește scurt, apoi se mai zdrobesc cartofii cu o furculiță (îmi place să mai rămână bucăți mici); adăugați 1/2 cană parmezan și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Întindeți aluatul proaspăt de paste. Pentru fiecare ravioli, scoateți o lingură plină de umplutură de cartofi, modelați-o rotundă și puneți-o la loc. Acoperiți și tăiați ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
RavioliRavioli
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Dacă utilizați paste uscate, începeți să gătiți pastele cu 5 minute înainte de a începe sosul; dacă utilizați proaspete, începeți sosul și apoi puneți pastele pentru a găti în același timp
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Când pastele sunt gata al dente, scoateți-le și aruncați-le în tigaia cu creveți. Aruncați scurt, presărați pătrunjelul și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți de pe foc și aruncați 2 linguri de unt deasupra pastelor și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se servește imediat presărat cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Apă caldă din vasul de gătit pentru paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Turnați uleiul de măsline în tigaia mare, împrăștiați feliile de usturoi și puneți la foc mediu-mare. Gatiti timp de 1 minut, pana cand usturoiul este sizzling. Împrăștiați feliile de pepperoncini într-un loc fierbinte; gatiti timp de 1 minut; agitați tigaia din când în când. Împingeți usturoiul și ardeii în lateral, întoarceți focul la mare. Aruncați creveții în centrul tigaiei și întindeți-i astfel încât să nu fie aglomerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Presărați sarea și lăsați-le să sfârâie 1/2 minut. Întoarceți creveții, dând tigaiei o aruncare bună sau amestecând și întorcându-i; și gătiți încă 1/2 minut sau cam așa ceva, până când carnea se transformă doar opacă. Împrăștiați scallionii în tigaie; aruncați și amestecați cu creveții, timp de 20 până la 30 de secunde, doar până când sunt sfârâiți. Se amestecă untul 2 linguri de unt și se gătește până se topește și începe să fiarbă, 10 până la 20 de secunde. Ladă în 2 căni de apă clocotită pentru paste. Amestecați totul în tigaie și lăsați sosul să fiarbă doar o clipă. Dacă pastele sunt gata de adăugat, reduceți focul la foarte scăzut. Dacă pastele nu sunt gata, scoateți tigaia de pe foc imediat; puneți-o la loc la foc mic când adăugați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
PolonicPolonic

Ingrediente

1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4 cană slănină, tăiată transversal în fâșii de 1/4 inci (aproximativ3/4 cană slănină, tăiată transversal în fâșii de 1/4 inci (aproximativ8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmlingurita de sarelingurita de sare8creveți și cu veneAluat de paste proaspeteAluat de paste proaspete1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi feliat (7 sau 8 căței de usturoi grași)usturoi feliat (7 sau 8 căței de usturoi grași)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano ras-Reggiano sau Grana Padano, pentru umpluturăParmigiano ras-Reggiano sau Grana Padano, pentru umplutură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano ras-Reggiano sau Grana PadanoParmigiano ras-Reggiano sau Grana Padano3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprazul tocat fin, spălat și scurs (2 praz mediu)prazul tocat fin, spălat și scurs (2 praz mediu)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel Italian tocatefrunze proaspete de pătrunjel Italian tocate0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscallions felii subtiriscallions felii subtiri4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(aproximativ 2 duzini) creveți mici, spălați, curățați și curățați(aproximativ 2 duzini) creveți mici, spălați, curățați și curățați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilAproximativ 12 pepperoncini întregi în stil toscan în oțet, scurs, însămânțat și feliat subțire (aproximativAproximativ 12 pepperoncini întregi în stil toscan în oțet, scurs, însămânțat și feliat subțire (aproximativ3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cartofi de aur Yukon (3 cartofi mici sunt cei mai buni)Cartofi de aur Yukon (3 cartofi mici sunt cei mai buni)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista