Ravioli cu spanac la cuptor

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, primale și דל פחמימות,e în repertoriul dvs., Coacerea cu ravioli cu spanac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,06 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 506 calorii, 31 g de proteine și 39 g de grăsime fiecare. Un amestec de parmezan, sos de spaghete, ravioli cu cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ravioli spanac la cuptor, Ravioli spanac la cuptor și spanac Ravioli la cuptor.
Instrucțiuni
Puneți 1 cană de sos de spaghete într-o bucată de 2 litri unsă. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din ravioli, brânză mozzarella, spanac și parmezan. Repetați straturile.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se încălzește și brânza se topește.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Biltmore Estate Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Biltmore Estate Riesling]()
Biltmore Estate Riesling
Frumos echilibrat cu arome dulci de caise, arome ușoare de miere și un final crocant.