Ravioli cu rucola și brânză de capră
Rețeta Ravioli cu brânză de capră și brânză de capră ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 5 ore. O porție conține 388 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ricotta, brânză de capră ușoară, făină plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta, Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta, și Ravioli de pui și brânză de capră la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele aluatului în procesor până când amestecul începe să formeze o bilă. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată, încorporând doar câtă făină suplimentară este necesară pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, 6 până la 8 minute. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră (pentru a ușura rularea).
Bateți împreună făinurile într-un castron, apoi amestecați făina de movilă pe o suprafață de lucru, de preferință din lemn, și faceți o fântână în centru.
Adăugați gălbenușurile, uleiul, sarea și apa la bine. Cu o furculiță, bateți ușor gălbenușurile, uleiul și apa până se combină. Amestecați treptat suficientă făină pentru a forma o pastă, trăgând făina cea mai apropiată de amestecul de ouă și având grijă să nu faceți o deschidere în peretele exterior al puțului. Frământați făina rămasă în amestec cu mâinile pentru a forma un aluat (va fi moale și lipicios). Frământați aluatul până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute. Acoperiți cu un castron inversat și lăsați să stea 1 oră (pentru a ușura rularea).
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul începe să devină auriu, 1 până la 2 minute.
Adăugați rucola și coaja și gătiți, întorcându-vă cu clești, până când rucola este ofilită, 2 până la 4 minute.
Transferați amestecul de rucola într-o sită cu ochiuri fine și apăsați cu spatele unei linguri de lemn pentru a extrage excesul de lichid, apoi tocați fin.
Se amestecă împreună amestecul de rucola și brânzeturile într-un castron.
Tăiați aluatul în 8 bucăți egale. Acoperiți 7 bucăți cu folie de plastic și scoateți bucata rămasă într-un dreptunghi plat. Praf generos cu făină.
Setați rolele producătorului de paste pe cea mai largă setare. Feed dreptunghi, o parte scurtă în primul rând, prin role. Îndoiți dreptunghiul în treimi, ca o literă, și alimentați-l, mai întâi o latură scurtă, prin role. Repetați încă 6 sau 7 ori, împăturind aluatul în treimi și alimentându-l prin role, o parte scurtă mai întâi de fiecare dată, prăfuind cu făină pentru a preveni lipirea. Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul prin role fără pliere, mai întâi o latură scurtă. Continuați să alimentați aluatul fără a se plia, făcând spațiul dintre role mai îngust de fiecare dată, până când se folosește a doua până la cea mai îngustă setare. (Nu rulați prea subțire sau pastele se vor rupe când sunt umplute.)
Pune foaie de aluat pe un prosop de bucătărie ușor presărat cu făină (nu pânză terry) cu o latură lungă cea mai apropiată de tine. Aruncați 5 sau 6 movile rotunjite de dimensiuni de linguriță de umplere la 1 1/2 inci distanță într-un rând în centrul jumătății drepte a Foii, apoi ridicați jumătatea stângă a foii și drapați peste movile. Apăsați ferm, dar ușor în jurul fiecărei movile, forțând aerul. (Buzunarele de aer cresc șansa ca ravioli să se rupă în timpul gătitului.)
Tăiați pastele (între movile) cu un cuțit ascuțit în pătrate de aproximativ 2 1/2 inch. Tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu un prosop de bucătărie curat și uscat (nu o cârpă de pământ), apoi aranjați ravioli în 1 strat în ea. Faceți mai multe ravioli cu bucățile rămase de aluat și umplutura rămasă în același mod, transferându-se în tigaia căptușită.
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci curățată la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți nuci de pin, amestecând frecvent, până la auriu pal, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul, piperul și sarea și gătiți, amestecând frecvent, până când usturoiul începe să devină auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați suc de lămâie și ulei, rotiți tigaia pentru a combina și scoateți-o de pe foc. (Lăsați sosul în tigaie.)
Aduceți o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la fierbere ușoară. În timp ce apa se încălzește, reîncălziți sosul la foc mic, dacă este necesar.
Adăugați jumătate de ravioli în apă clocotită ușor, amestecând cu grijă pentru a se separa și gătiți, ajustând căldura pentru a menține la fierbere ușoară, până când pastele sunt doar fragede, 2 până la 3 minute. Ridicați ravioli gătite cu o lingură cu fante, drenând bine peste oală, apoi transferați în tigaie cu sos și rotiți ușor tigaia pentru a acoperi pastele.
Transferați ravioli într-un platou cu jumătate de sos și presărați uniform cu jumătate de rucola proaspătă tocată. Repetați cu pastele rămase, sosul și rucola.
* Aluatul poate fi făcut (dar nu rulat) cu 6 ore înainte și răcit, înfășurat strâns în folie de plastic.* Ravioli pot fi făcute (dar nu fierte) cu 4 ore înainte și răcite, acoperite cu folie de plastic, într-o tigaie căptușită cu prosop.* Umplerea poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.