Ravioli cu rucola și brânză de capră

Ravioli cu rucola și brânză de capră
Rețeta Ravioli cu brânză de capră și brânză de capră ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 5 ore. O porție conține 388 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ricotta, brânză de capră ușoară, făină plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta, Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta, și Ravioli de pui și brânză de capră la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele aluatului în procesor până când amestecul începe să formeze o bilă. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată, încorporând doar câtă făină suplimentară este necesară pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, 6 până la 8 minute. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră (pentru a ușura rularea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Bateți împreună făinurile într-un castron, apoi amestecați făina de movilă pe o suprafață de lucru, de preferință din lemn, și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați gălbenușurile, uleiul, sarea și apa la bine. Cu o furculiță, bateți ușor gălbenușurile, uleiul și apa până se combină. Amestecați treptat suficientă făină pentru a forma o pastă, trăgând făina cea mai apropiată de amestecul de ouă și având grijă să nu faceți o deschidere în peretele exterior al puțului. Frământați făina rămasă în amestec cu mâinile pentru a forma un aluat (va fi moale și lipicios). Frământați aluatul până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute. Acoperiți cu un castron inversat și lăsați să stea 1 oră (pentru a ușura rularea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul începe să devină auriu, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați rucola și coaja și gătiți, întorcându-vă cu clești, până când rucola este ofilită, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Transferați amestecul de rucola într-o sită cu ochiuri fine și apăsați cu spatele unei linguri de lemn pentru a extrage excesul de lichid, apoi tocați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se amestecă împreună amestecul de rucola și brânzeturile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Tăiați aluatul în 8 bucăți egale. Acoperiți 7 bucăți cu folie de plastic și scoateți bucata rămasă într-un dreptunghi plat. Praf generos cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Setați rolele producătorului de paste pe cea mai largă setare. Feed dreptunghi, o parte scurtă în primul rând, prin role. Îndoiți dreptunghiul în treimi, ca o literă, și alimentați-l, mai întâi o latură scurtă, prin role. Repetați încă 6 sau 7 ori, împăturind aluatul în treimi și alimentându-l prin role, o parte scurtă mai întâi de fiecare dată, prăfuind cu făină pentru a preveni lipirea. Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul prin role fără pliere, mai întâi o latură scurtă. Continuați să alimentați aluatul fără a se plia, făcând spațiul dintre role mai îngust de fiecare dată, până când se folosește a doua până la cea mai îngustă setare. (Nu rulați prea subțire sau pastele se vor rupe când sunt umplute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
3
Pune foaie de aluat pe un prosop de bucătărie ușor presărat cu făină (nu pânză terry) cu o latură lungă cea mai apropiată de tine. Aruncați 5 sau 6 movile rotunjite de dimensiuni de linguriță de umplere la 1 1/2 inci distanță într-un rând în centrul jumătății drepte a Foii, apoi ridicați jumătatea stângă a foii și drapați peste movile. Apăsați ferm, dar ușor în jurul fiecărei movile, forțând aerul. (Buzunarele de aer cresc șansa ca ravioli să se rupă în timpul gătitului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Tăiați pastele (între movile) cu un cuțit ascuțit în pătrate de aproximativ 2 1/2 inch. Tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu un prosop de bucătărie curat și uscat (nu o cârpă de pământ), apoi aranjați ravioli în 1 strat în ea. Faceți mai multe ravioli cu bucățile rămase de aluat și umplutura rămasă în același mod, transferându-se în tigaia căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci curățată la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți nuci de pin, amestecând frecvent, până la auriu pal, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul, piperul și sarea și gătiți, amestecând frecvent, până când usturoiul începe să devină auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați suc de lămâie și ulei, rotiți tigaia pentru a combina și scoateți-o de pe foc. (Lăsați sosul în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Aduceți o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la fierbere ușoară. În timp ce apa se încălzește, reîncălziți sosul la foc mic, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați jumătate de ravioli în apă clocotită ușor, amestecând cu grijă pentru a se separa și gătiți, ajustând căldura pentru a menține la fierbere ușoară, până când pastele sunt doar fragede, 2 până la 3 minute. Ridicați ravioli gătite cu o lingură cu fante, drenând bine peste oală, apoi transferați în tigaie cu sos și rotiți ușor tigaia pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați ravioli într-un platou cu jumătate de sos și presărați uniform cu jumătate de rucola proaspătă tocată. Repetați cu pastele rămase, sosul și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
* Aluatul poate fi făcut (dar nu rulat) cu 6 ore înainte și răcit, înfășurat strâns în folie de plastic.* Ravioli pot fi făcute (dar nu fierte) cu 4 ore înainte și răcite, acoperite cu folie de plastic, într-o tigaie căptușită cu prosop.* Umplerea poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista