Ravioli cu rucola, roșii și Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli cu rucola, roșii și Pancettan. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, frunze de busuioc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză de capră-ravioli de rucola cu roșii-unt de pancetta, Brânză de capră-ravioli de rucola cu roșii-unt de Pancetta, și Ravioli rapide cu roșii uscate la soare, rucola și alune {Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați ravioli și gătiți timp de 7 până la 9 minute până se înmoaie.
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, adăugați pancetta și gătiți amestecând frecvent, până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați roșiile, uleiul de măsline, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți timp de 2 minute până se înmoaie.
Adăugați rucola și 1/4 cană de busuioc și gătiți până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă untul și se topește.
Adăugați ravioli și pancetta gătită și aruncați până când sunt acoperite. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați ravioli într-un castron mare de servire.
Garnisiți cu busuiocul rămas și serviți.