Ravioli cu rucola, roșii și Pancetta

Ravioli cu rucola, roșii și Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli cu rucola, roșii și Pancettan. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, frunze de busuioc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză de capră-ravioli de rucola cu roșii-unt de pancetta, Brânză de capră-ravioli de rucola cu roșii-unt de Pancetta, și Ravioli rapide cu roșii uscate la soare, rucola și alune {Giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ravioli și gătiți timp de 7 până la 9 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
3
Scurgere.
4
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, adăugați pancetta și gătiți amestecând frecvent, până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Adăugați roșiile, uleiul de măsline, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți timp de 2 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
7
Adăugați rucola și 1/4 cană de busuioc și gătiți până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă untul și se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Adăugați ravioli și pancetta gătită și aruncați până când sunt acoperite. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
RavioliRavioli
9
Transferați ravioli într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Garnisiți cu busuiocul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista