Ravioli cu Pesto de mazăre verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 549 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ușor frunze de busuioc, ravioli umplute cu brânză, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Pesto De Mazăre Verde, Pesto Ravioli, și Rețetă De Ravioli Cu Pesto Roșu.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere; adăugați ravioli. Se amestecă ocazional până când pastele sunt fragede pentru a mușca, 4 până la 6 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, mazăre pură, bulion, 2 căni de frunze de busuioc și frunze de mentă.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.