Ravioli cu ciuperci sălbatice ale lui Cyn

Ravioli cu ciuperci sălbatice ale lui Cyn
Ravioli ciuperci sălbatice Cyn ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 662 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ciuperci nasture, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Coffeecake Cu Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ravioli Cu Ciuperci Sălbatice, Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini, și Ravioli Ricotta-Taleggio cu sos de ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
UMPLUTURA.Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ulei de măsline în untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Lăsați ciupercile să transpire până își eliberează sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați piper, sare și ceapă/usturoi praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați 1/8 cană bulion de vită și lăsați amestecul să se reducă.Odată redus, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
7
Adăugați brânzeturi în blender / Robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați amestecul de ciuperci răcit la brânză.Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Adăugați mai mult bulion dacă amestecul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
10
Îndepărtați amestecul în castron amestecați 1/2 cană de ciuperci amestecate.Pune deoparte.Aluatul: cernem făina și sarea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Așezați amestecul de făină pe o scândură, făcând o fântână în centrul făinii.Aruncați bine ouăle în făină, folosind mâna sau o furculiță, rupeți gălbenușurile și bateți ușor ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Combinați ouăle și făina împreună, adăugând treptat suficientă apă caldă pentru a face un aluat rigid.Frământați bine aluatul, până se omogenizează; acoperiți aluatul și lăsați-l să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Tăiați aluatul în jumătate și rulați fiecare jumătate din aluat pe o placă făinoasă, într-o foaie foarte subțire (aproximativ 1/16 până la 1/8 inch grosime).Umplerea RAVIOLI: picătură aproximativ 1 la 1 1/2 lingurite de umplere aproximativ 1 1/2 inch în afară de-a lungul aluatului.Când foaia de aluat este complet punctată cu pete de amestec de umplere, acoperiți umplutura cu altă foaie de aluat.Folosind degetele, apăsați ușor aluatul între fiecare picătură de umplutură pentru a-l sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Tăiați ravioli în pătrate cu un tăietor de patiserie sau un cuțit foarte ascuțit.Uscarea RAVIOLI: lăsați ravioli să se usuce timp de o oră înainte de gătit.Gătit RAVIOLI: aruncați ravioli în 6 până la 8 litri de apă clocotită, sărată și gătiți timp de aproximativ 10 până la 15 minute sau până când aluatul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
15
Scoateți ravioli gătite din oală cu grijă cu un skimmer sau o lingură mare cu fante și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Serviți fierbinte și bucurați-vă cu sosul de smântână preferat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista