Ravioli de brânză dulce prăjită cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 204 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sare, ulei de măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ravioli cu brânză dulce prăjită cu miere, Ravioli Cu Brânză Prăjită, și Miere Brânză De Capră Sfeclă "Ravioli" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate brânzeturile și coaja de lămâie într-un castron mare; puneți amestecul de brânză deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Făinați ușor 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se amestecă făina de pâine și sarea într-un alt castron mare; se amestecă în ouă bătute. Folosind vârful degetelor, frecați în unt câteva bucăți odată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Unt
Ouă
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 1/2 cană de apă; se amestecă pentru a se amesteca, adăugând mai multă apă cu linguri dacă aluatul este uscat. Frământați în castron până când aluatul se unește. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Împărțiți aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Întindeți 1 bucată de aluat pe suprafața ușor făinată pentru a reduce grosimea de 1/8 inch. Folosind 3 1/2-inch-diametru cookie cutter sau biscuit cutter și folosind cuțit ascuțit ca ajutor, taie runde. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Cuțit
7
Transferați jumătate din rondele de aluat pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Așezați 2 linguri de nivel amestec de brânză în centrul fiecărei runde de aluat pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Ungeți marginile aluatului ușor cu apă. Acoperiți cu rondele de aluat rămase, apăsând ferm pe margini pentru a adera și sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
10
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se toarnă suficient ulei într-o oală mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Ulei de căldură la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
13
Adăugați 3 până la 4 ravioli la un moment dat în ulei fierbinte în oală și prăjiți până devin aurii, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
15
Așezați ravioli pe foi de copt și păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți ravioli rămași. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
16
Se pune pe foi de copt și se încălzește din nou în cuptorul de 350 F până se încălzește și brânza se topește, aproximativ 10 minute.)