Ravioli crocante rapide cu sos de roșii prăjite
Ravioli crocante rapide cu sos de roșii prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ravioli, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ravioli Crocante Cu Sos De Roșii Prăjite Rapid, Sos De Roșii Cherry Prăjite Rapid, și Sos de roșii Cherry prăjite rapid cu spaghete.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de apă și ou într-un vas puțin adânc, amestecând bine.
Combinați panko și brânza într-un vas superficial, amestecând bine cu o furculiță. Înmuiați fiecare ravioli în amestec de ouă; dragă în amestec panko.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați jumătate de ravioli la tigaie într-un singur strat; saut 1 minut pe fiecare parte sau până devine auriu.
Scoateți ravioli din tigaie folosind o lingură cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 linguri de ulei și ravioli. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Adăugați roșii, sare și piper la tigaie; saut 2 minute, amestecând frecvent.
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 30 de secunde, amestecând constant. Împărțiți ravioli uniform între 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de sos de roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.