Ravioli Caserola

Ravioli Caserola
Ravioli caserola ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.31 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 555 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ravioli cu brânză, brânză de vaci, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli Caserola, Cârnați Ravioli Caserola, și Caserola Italiană De Ravioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți 1/2 cană de sos de spaghete într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Strat cu jumătate din ravioli, 1-1 / 4 căni de sos, 1 cană brânză de vaci și 2 căni brânză mozzarella. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
RavioliRavioli
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute timp de 30-40 de minute sau până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubinie închisă, cu multă aromă de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista