Ravioli Caserola
Ravioli caserola ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.31 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 555 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ravioli cu brânză, brânză de vaci, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli Caserola, Cârnați Ravioli Caserola, și Caserola Italiană De Ravioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 1/2 cană de sos de spaghete într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Strat cu jumătate din ravioli, 1-1 / 4 căni de sos, 1 cană brânză de vaci și 2 căni brânză mozzarella. Repetați straturile.
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute timp de 30-40 de minute sau până la fierbere.
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubinie închisă, cu multă aromă de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.