Ravioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli. Această rețetă face 4 porții cu 1169 calorii, 66g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio), Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, și Ravioli Napolitane - - - Ravioli Toate ' Napolitana.
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați pâinea de carne, oțetul balsamic, parmezanul și oregano, amestecați bine și dați deoparte
Folosind rețeta de paste proaspete, întindeți aluatul fie manual, fie cu mașina.
După ce ați rulat pastele în foi, tăiați foaia într-o cantitate uniformă de pătrate. Folosind o linguriță umpleți centrul jumătății cu umplutura.
Ungeți în jurul umpluturii cu spălarea ouălor și așezați pătratele rămase deasupra. Apăsați în jos în jurul sigiliului pentru a împinge bulele de aer.
În jumătate de galon de apă sărată care fierbe rapid adăugați ravioli în loturi.
Scoateți într-o strecurătoare.
Într-o tigaie separată la foc mediu puneți untul până când începe să se rumenească. Aruncați în 10 ravioli până când sunt acoperite.
Se presară în salvie și se aruncă din nou pentru a distribui uniform.
Într-un castron de procesor de alimente, combinați crutoane, piper negru, piper cayenne, praf de chili și cimbru. Pulsați până când amestecul are o textură fină.
Puneți acest amestec într-un castron mare.
Combinați ceapa, morcovul, usturoiul și ardeiul roșu în vasul procesorului alimentar. Pulse până când amestecul este tocat fin, dar nu purificat.
Combinați amestecul de legume, filetul măcinat și mandrina măcinată cu amestecul de firimituri de pâine. Condimentează amestecul de carne cu sarea kosher.
Adăugați oul și combinați bine, dar evitați stoarcerea cărnii.
Pe o suprafață curată faceți o fântână cu făina. Într-o ceașcă de măsurare amestecați ouăle, apa și uleiul și sarea.
Se toarnă amestecul umed încet în făină și se amestecă cu cele 2 degete până se încorporează tot umedul. Nu forțați aluatul să ia toată făina. Dacă aveți de gând să utilizați o mașină de Paste să se rostogolească aluatul poate în acest moment forma aluatul într-un disc și se acoperă cu folie de plastic.
Se pune la frigider 1 oră pentru a se odihni. Dacă aveți de gând să rulați acest lucru cu mâna, ar trebui să frământați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată timp de 8 până la 10 minute.
În vasul procesorului dvs. alimentar combinați făina și sarea și pulsul de 2 până la 3 ori. Într-o ceașcă de măsurare lichidă amestecați ouăle, apa și uleiul. În timp ce pulsați mașina, turnați acest amestec într-un flux continuu și continuați să rulați mașina până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Urmați instrucțiunile de mai sus pentru rulare manuală sau mașină.