Ravioli

Ravioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli. Această rețetă face 4 porții cu 1169 calorii, 66g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio), Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, și Ravioli Napolitane - - - Ravioli Toate ' Napolitana.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați pâinea de carne, oțetul balsamic, parmezanul și oregano, amestecați bine și dați deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Folosind rețeta de paste proaspete, întindeți aluatul fie manual, fie cu mașina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste ProaspetePaste Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
După ce ați rulat pastele în foi, tăiați foaia într-o cantitate uniformă de pătrate. Folosind o linguriță umpleți centrul jumătății cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Ungeți în jurul umpluturii cu spălarea ouălor și așezați pătratele rămase deasupra. Apăsați în jos în jurul sigiliului pentru a împinge bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
În jumătate de galon de apă sărată care fierbe rapid adăugați ravioli în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
6
Scoateți într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Într-o tigaie separată la foc mediu puneți untul până când începe să se rumenească. Aruncați în 10 ravioli până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se presară în salvie și se aruncă din nou pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Într-un castron de procesor de alimente, combinați crutoane, piper negru, piper cayenne, praf de chili și cimbru. Pulsați până când amestecul are o textură fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
CrutoaneCrutoane
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
10
Puneți acest amestec într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
11
Combinați ceapa, morcovul, usturoiul și ardeiul roșu în vasul procesorului alimentar. Pulse până când amestecul este tocat fin, dar nu purificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
12
Combinați amestecul de legume, filetul măcinat și mandrina măcinată cu amestecul de firimituri de pâine. Condimentează amestecul de carne cu sarea kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Adăugați oul și combinați bine, dar evitați stoarcerea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1
Pe o suprafață curată faceți o fântână cu făina. Într-o ceașcă de măsurare amestecați ouăle, apa și uleiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Se toarnă amestecul umed încet în făină și se amestecă cu cele 2 degete până se încorporează tot umedul. Nu forțați aluatul să ia toată făina. Dacă aveți de gând să utilizați o mașină de Paste să se rostogolească aluatul poate în acest moment forma aluatul într-un disc și se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Se pune la frigider 1 oră pentru a se odihni. Dacă aveți de gând să rulați acest lucru cu mâna, ar trebui să frământați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
În vasul procesorului dvs. alimentar combinați făina și sarea și pulsul de 2 până la 3 ori. Într-o ceașcă de măsurare lichidă amestecați ouăle, apa și uleiul. În timp ce pulsați mașina, turnați acest amestec într-un flux continuu și continuați să rulați mașina până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Urmați instrucțiunile de mai sus pentru rulare manuală sau mașină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate

Ingrediente

11 lingură de oregano uscatpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley6 căței de usturoi, 4 zdrobiți și ceilalți 2 feliați subțire6 căței de usturoi, 4 zdrobiți și ceilalți 2 feliați subțire1morcov, decojit și ruptmorcov, decojit și rupt1Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1Oreos dublu umplut1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1ulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola1ou amestecat cu 1 lingurita de apa (eggwash)ou amestecat cu 1 lingurita de apa (eggwash)2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcrutoane cu aromă de usturoicrutoane cu aromă de usturoi510pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceai sp. asezonați toată sareaceai sp. asezonați toată sarea1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel510pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmușchi de solmușchi de sol2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplut1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1ceapa, tocata aproximativceapa, tocata aproximativ1Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyparmezan rasparmezan ras1ardei gras roșuardei gras roșu11 lingură de oregano uscatsalvie feliatăsalvie feliată1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 linguriță amestec de condimente pentru sazon1 linguriță amestec de condimente pentru sazon3cuișoarecuișoare întregi usturoicuișoare întregi usturoi
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista