Ratatouille și cârnați la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru colecția dvs., ratatouille și cârnați la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.76 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 859 calorii, 38g de proteine, și 71G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ulei de măsline, dovlecei, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 230 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cârnați cu Ratatouille, Cârnați italieni cu Ratatouille, și Ratatouille Prăjită La Cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Așezați ceapa, dovleceii și ardeiul roșu într-un vas de copt, suficient de mare pentru a le potrivi într-un singur strat.
Stropiți peste 2 linguri de ulei de măsline și condimentați. Gatiti la cuptor 20 de minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie și gătiți cârnații aproximativ 5 minute până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Amestecați usturoiul și roșiile tocate în legume, condimentați din nou, apoi așezați cârnații deasupra și reveniți la cuptor pentru a găti încă 20 de minute până când legumele sunt fragede.