Ratatouille
Ratatouille ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă $1.12 pe portie. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille), și Ratatouille Tatin tartlets-Tartelettes Tatin la ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați primele 5 ingrediente în bucăți de 1 inch.
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 5 pana la 7 minute sau doar pana cand ceapa este frageda. Se amestecă roșiile și următoarele 2 ingrediente și se sotează 8 până la 10 minute sau doar până când vinetele încep să se înmoaie. Se amestecă ardeii grași, dovleceii și dovleceii; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul este ușor redus. Se amestecă busuiocul.
Se adaugă sare și piper proaspăt măcinat după gust și se sotează 3 minute.