Raspberry Window Shortbread
Raspberry Window Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 26. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 148 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, conserve de zmeură, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip, Zmeură-Nuc Shortbread, și Zmeură Shortbread Fool.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți făina, untul, zahărul granulat și sarea în vasul unui mixer.
Se amestecă la viteză mică pentru a se amesteca, apoi se mărește la mediu și se amestecă până când aluatul nu mai este sfărâmicios și se unește.
Formați aluatul într-un disc și răciți 30 de minute. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul până la 1/8 in. gros. Utilizați o selecție de 1 1/2-in. Freze decorative pentru a tăia cât mai multe forme, asigurându-vă că aveți un număr egal din fiecare formă pentru a forma un top și de jos și rerolling resturi după cum este necesar. Aranjați cookie-urile 1 în. separat pe foi de copt. Utilizați o varietate de tăietori mai mici pentru a elimina centrul din jumătate din cookie-uri (vârfurile). Se răcește pe foi 15 minute.
Coaceți până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Când se răcește, întindeți fiecare prăjitură întreagă cu aproximativ 1/2 linguriță. gem.
Presărați jumătate din blaturile decupate uniform cu 1/2 cană de zahăr pudră.
Se amestecă restul de 1 cană de zahăr pudră cu lapte până se subțiază, apoi se înmoaie blaturile rămase decupate cu glazură. Dacă doriți, înmuiați niște blaturi glazurate în zahăr strălucitor. Setați toate blaturile pe fundul cu gem.