Raspberry Pain au Chocolat (cornuri de ciocolată cu zmeură)
Raspberry Pain au Chocolat (cornuri de ciocolată cu zmeură) este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 196 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați toate gemurile de zmeură de fructe, ouă, foietaj și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Raspberry Pain au Chocolat (cornuri de ciocolată cu zmeură), Cornuri de ciocolată (Pain au Chocolat), și Pain au Chocolat Budinca de paine cu afine si sos de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Desfaceți foile de foietaj pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați fiecare în treimi de-a lungul liniilor de pliere.
Rulați fiecare fâșie de aluat până la aproximativ 16 inci lungime și tăiați fâșiile în treimi.
Întindeți o parte din alunele întinse pe o jumătate din fiecare dreptunghi până la 1/2 inch de margine.
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță de gem de zmeură peste întinderea de alune.
Ungeți marginile cu ou și pliați peste cealaltă parte pentru a închide umplutura. Apăsați ferm marginile pentru a sigila. Repetați cu dreptunghiurile rămase. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia 5 fante în partea de sus a fiecărei produse de patiserie și așezați-le pe foi de copt, distanțându-se la 2 inci.
Coaceți timp de 18 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi. Praf cu zahăr de cofetari când este răcit, dacă se dorește.