Raspberry Lemonade Pops
Dacă 63 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Raspberry Lemonade Pops ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de apă, concentrat de limonadă, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Raspberry Lemonade Ice Pops, Raspberry Lemonade Ice Pops-Ușor Și Răcoritor, și Ghimbir-Limonadă Gheață Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți concentratul de limonadă și apa la foc mediu doar până când concentratul de limonadă este complet dezghețat; se ia de pe foc. Mișto. În blender, așezați 3/4 cană din amestecul de limonadă, 1/2 cană de zmeură și 1/4 cană de iaurt. Capac; se amestecă la viteză medie până se omogenizează. Apăsați amestecul prin strecurătoare mică într-un castron mediu pentru a îndepărta semințele.
Împărțiți amestecul uniform între formele de gheață. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Împărțiți 1/2 cană de zmeură rămasă uniform între forme. Într-un castron mic, amestecați 1 cană amestec de limonadă și restul de 1/4 cană iaurt. Împărțiți uniform între matrițe. Acoperiți fiecare matriță cu folie; introduceți băț în fiecare pop. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Pentru a servi, scoateți PoP-urile din forme.