Rapid Brânză Spanac Anghinare Dip
Rapid brânză Spanac Anghinare Dip este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 514 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, anghinare în apă, sare și piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Fierbinte N ' Brânză Spanac & Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
În robotul de bucătărie sau blender, combinați smântâna și crema de brânză și procesați până la neted, aproximativ 1 minut.
Adăugați anghinare, spanac și usturoi. Procesați sau tocați până când se combină bine, răzuind părțile vasului de lucru sau borcanul blenderului, după cum este necesar.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de anghinare, sucul de lămâie, 1/2 cană brânză rasă și sare și piper cayenne după gust.
Transferați amestecul într-un vas de copt rezistent la microunde de 1 litru și întindeți-l fără probleme.
Acoperiți cu un prosop de hârtie și cuptor cu microunde la înălțime timp de 3-4 minute sau până când se înfundă în jurul marginilor.
Scoateți vasul și presărați 1/2 cană brânză rasă deasupra. Cuptor cu microunde pe mare timp de 1 minut, sau până când brânza este topită.
Se presară cu 1/2 cană brânză rasă și se coace, neacoperită, timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.